Klockrent

Pojkvännen dog strax före skolbalen – då gjorde pappan det fantastiska

av nuntium
28 maj, 2018
Annons

Kaylee Suders, 18, och pojkvännen Carter Brown, 19, hade känt varandra i 3 år, och varit tillsammans i 11 månader.

Men veckor innan deras skolbal förvandlades deras kärlekshistoria till en stor tragedi. Kaylee Suders pojkvän Carter Brown avled plötsligt i en bilolycka, bara några veckor innan skolbalen som dem skulle gått på tillsammans.

Annons

Men mitt i denna stora sorg för både Kaylee och Carters familj, trädde hans pappa in med en storslagen gest som just nu berör människor världen över.

Kaylee tog för givet att eftersom pojkvännen dog så skulle hon heller inte gå på hennes avslutningsbal.

Men Robert Brown, Carters pappa hade andra planer för Kaylee. Han ville hedra sin avlidne son och hjälpa sonens flickvän i den stora sorgen.

Robert samrådde med sin fru och Carters mamma, Kelly Brown, och hon tyckte givetvis att det var en bra idé och svarade ja. Skolan gav också sitt samtycke.

Kelly Brown säger att: ”De hade en fantastisk tid tillsammans. Innan dansen tog det Carters bil till samma restaurang där de hade haft sin första dejt.

Jag hoppas att detta ska bli ett bestående minne för dem båda.”

Hon har blivit en del av vår familj.

På Facebook har det lagts ut bilder på dem som visar tydligt hur trevligt paret haft tillsammans på skolbalen. Dessa bilder har delats hundratals gånger och fått många fina kommentarer.

Kelly Brown fortsätter med att säga: ”Det här är ytterligare ett skäl till varför jag älskar min make, Kaylee har blivit en del av vår familj. Jag hoppas att hon en dag kommer att bli förälskad igen, gifta sig och ha ett fantastiskt liv. Och jag hoppas att det kommer att dansas på hennes bröllop.”

Se klippet nedan på Robert Brown storslagna gest och hyllning till sonen.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons