Nyheter

Pappan upptäcker skrämmande konversation i sin dotters mobil – nu vill han varna andra

av nuntium
23 augusti, 2017
Annons

Familjen Summer var med om en skrämmande händelse när pappan gick igenom sin 7-åriga dotters mobiltelefon. Pappan hade beslutat sig för att kolla igenom telefonen och hittade då en konversation mellan deras 7-åriga dotter och en främmande person. Nu vill han varna andra föräldrar om det han hittade!

– Jag antar att det var naivt av oss att tro att vår dotter var säker, säger han.

Annons

Det var den 12:e augusti som Brad Summer hittade en konversation mellan sin 7-åriga dotter och en annan flicka som påstod sig vara 9 år och heta ”Jessy”.

Det som stod i konversationen gjorde pappan fullständigt rasande

 

Konversationen inleds och än så länge är det ingenting skumt. Men sedan när konversationen fortsätter uppmanas 7-åringen att skicka bilder utan tröja…

… 7-åringen säger att hon inte vill…

… Men Jessy nöjer sig inte, hon säger att det är en ”hemlighet mellan dom två” och fortsätter be om bilder…

Tillslut rycker pappan in och avslöjar vem han är!

”Jag är hennes pappa och jag är polis. Vi har kollat upp din IP-adress och plats, jag rekommenderar att du inte kontaktar oss igen”, skriver han i sitt meddelande.

När Brad såg den obehagliga konversationen som hans dotter haft med en främmande person så delade han med sig av sin berättelse på Facebook.

”Jag vill först och främst säga hur stolt jag är över min dotter, och att jag vill att detta ska vara en varning till andra familjer.”

Sedan berättar han att appen som hans dotter använt sig av heter Musically och är väldigt populär bland barn och ungdomar.

”Hon har använt den med vänner och familj, och gick från att vara något roligt till att göra mig rasande. Jag antar att det var naivt av oss att tro att vår dotter var säker på den här appen. Vi har lärt oss den hårda vägen”, skriver han.

Nu vill han varna andra

Nu uppmuntrar han andra föräldrar till att prata med sina barn. Sociala medier är ett fantastiskt verktyg till att kommunicera med sina vänner men det finns även risker med det.

– Jag trodde aldrig att någon skulle låtsas vara en 9-åring för att få tillgång till min dotter, skriver han och fortsätter:

– Låt oss kämpa mot de här idioterna tillsammans och ge våra barn sin säkerhet tillbaka!

Hjälp Brad att sprida detta vidare så andra föräldrar kan bli varnade – dela artikeln med dina vänner!

Dela på Facebook

Annons