Kändisar

Paow ger sig in i bråket – Bianca dissar Marcelo

av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Bianca Ingrosso dissade Marcelo Pena, något som gör Paulina ”Paow” Danielsson upprörd – hon ger sig in i bråket.

Några som inte är rädda att sticka ut hakan är influencerna Bianca Ingrosso, 24, och hennes vän Alice Stenlöf, 23. Tillsammans har de podcasten ”Har du sagt A får du säga B”. I deras senaste avsnitt svarade de på frågor från lyssnarna och Bianca besvarade ”Vem i influencervärlden skulle du vilja avskeda?”

Annons

Hon tvekade inte en sekund innan hon svarade att det var Marcelo Pena.

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influencer? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca.

View this post on Instagram

She came into my life and made magic in every single possible way 🌟Bror du är saknad ❤️ @lovisaworge

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Hon stannar inte där, utan fortsätter…

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag har hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få så mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade Bianca i podden.

Marcelo Pena gav genast svar på tal på Biancas uttalande.

Källa: Instagram

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt” skrev Marcelo på sin Instagram Story.

Uthängd på Sveriges största podd – kräks

Någon som är på Marcelos sida, är en annan Paradise-hotel profil, ingen mindre än Paulina ”Paow” Danielsson som även hon ger sig in i bråket. Hon har skärmdumpat Nyheter24:s artikel, där det står om Biancas diss mot Marcelo, och lagt ut i sin story på Instagram.

Hon riktar sin upprördhet till Bianca:

”För att Marcelo valde att avsluta två förhållanden. Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när de väl gör det så blir de ”uthängda” på Sveriges största podd av PK-Sverige. Kräks”, skriver Paow.

Dela på Facebook

Annons