Intressant

14 annorlunda saker som killar tänder på hos tjejer – som vi inte hade en aning om

Annons
av nuntium
28 december, 2018
Annons

Alla människor finner olika saker attraktivt, det kan vara allt ifrån personligheten hos någon annan till dennes frisyr.

I en undersökning av Nyheter24 fick de svar från unga män, både singlar och upptagna, där de delat med sig av vad de finner attraktivt hos kvinnor.

Annons

Se deras svar här:

1. ”Min flickvän brukar vanligtvis ha tisha och jeans, eller något svart och urringat när hon går ut. Hon är superfin i det men det absolut sexigaste jag vet är när hon har skjorta och pullover på sig, eller skjorta och kavaj”.

2. ”En tjej är som absolut porrigast när hon sitter vid datorn och ser koncentrerad ut. Det är någonting över det hela som är extremt nice bara. Läsglasögon är seriöst en bonus”.

3. ”När tjejer drar ur sin snodd ur håret och nonchalant ”viftar ut håret”. Det låter ju som att man är lite smått störd när man säger det men det går jag igång på”.

4. ”När hon kan quotes från Apocalypse Now”

5. ”När en tjej avslappnat går omkring i trosor och typ ”grejar”.

6. ”Jag trodde jag skulle svara något grisigare men helt ärligt så är det, utan tvekan, sexigaste som finns, när en tjej inte skäms över sin kropp utan går all in när man ligger. Att försöka hålla för vissa kroppsdelar eller när det liksom märks att hon mår dåligt för sin kropp gör hela stämningen ganska stel”.

7. ”När en tjej kollar mig djupt i ögonen och vi bara är där. Vi två. Utan alla andra. Utan alla bekymmer och besvär. Hon ser mig. Jag ser henne. Det är sjukt sexigt”.

8. ”När hon rider mig och ”twerkar” när hon rider. Bättre än så blir det inte”

9. ”Min flickvän är fotbollsspelare och när hon spelar blir hon ett monster med 100% fokus på att vinna. Det är det absolut hetaste jag vet och vi ligger alltid efteråt”.

10. ”När hon har på sig mina kläder”.

11. ”Klyschigt men osminkad och nyvaken. Hands down”.

12. ”Det har kommit med åldern men det sexigaste som finns i mina ögon är när tjejen ”har ett eget liv” och inte är beroende av mig. Värsta som finns är när det varje dag ska tjatas, bråkar och skrikas om skit hon har för mycket tid att fokusera på”.

13. ”Jag fick en glasbit i foten ute på krogen. Jag äcklas av blod och höll på att svimma. Min tjej satt sig obrydd med min nerblodade fot i knät, drog ut glasbiten, hällde sprit i såret och lindade skiten med nån tygbit. Det var då jag insåg att jag var kär. Råsexig”.

14. ”När hon tar fram sin Spotifylista och vi har exakt samma musiksmak. Det enda jag tänker är hur mycket vi ska ligga till den här musiken”.

Annons
Dela på Facebook