LOL

Oroliga killen frågade om hon åt p-piller – hennes klockrena svar får oss att skratta

av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Hennes sexpartner frågade först dagen efter ifall hon hade något skydd. Då bestämde sig 21-åringen för att hämnas med ett klockrent skämt.

Att använda preventivmedel är aldrig bara en persons ansvar, trots det så är det vanligt att man hamnar med en sexpartner som inte har en tanke på att använda skydd.

Annons

Det råkade 21-åriga Lizette ut för efter att ha träffat en kille på krogen. Efter att de hade haft sex så hörde killen av sig via sms dagen efter och frågade om hon åt p-piller.

Lizette bestämde sig för att dela med sig av konversationen i ett Twitter-inlägg som gjort succé då många känner igen sig i situationen. För Nyheter24 berättar hon om sina tankar när hon fick smset.

Hon bestämde sig då för att pranka honom. Hennes sms-konversation blev väldigt omtyckt på Twitter.

Källa: Twitter

På frågan om hur Lizette svarade på killens tafatta sms svarar hon:

– Fan vad lamt, typ. Det är typiskt att han frågar efter och inte på kvällen när det gäller, berättar hon för Nyheter24. Sen bestämde hon sig för att driva lite med killen.

– Jag var bakis och på skratt-humör. Det är så typiskt att man ska fråga det dagen efter så jag tänkte att nu ska jag fan driva med honom.

Han tog det ändå bra.

”Nej jag försöker bli gravid så det var perfekt! Tack för igår.”, svarade Lizette direkt.

Killen blev såklart chockad, men blev lugn ganska snabbt efteråt då han fick reda på att det var ett skämt.

– Det är väl bra att han oroar sig för att bli farsa, men det är så typiskt att de frågar efter de har kommit i en. De antar att alla tjejer har p-piller och att de kan komma hur de vill, säger Lizette vars tweet med sms:en delats över 500 gånger på Twitter hittills.

Dela på Facebook

Annons