WTF

22-åriga Andrea vill desperat se ut som Barbie – gjort 15 operationer

Annons
av nuntium
20 juni, 2019
Annons

Många växte upp med Barbiedockor i sin ungdom, men de flesta växte ifrån det efter ett tag. Andrea från Bulgarien är dock fortfarande besatt av ”Barbie-looken” och gör allt för att bli så lik Barbie som möjligt.

På endast 1 år har Andrea, 22, genomgått 15 skönhetsoperationer, alla med målet att få henne att se ut som Barbie.

Annons

Andrea har berättat för lokala medier i Bulgarien att hon injicerar hyaluronsyra i sin läppar regelbundet för att de ska likna dockans.

Hon berättar själv att det varit ett mål sedan hon var liten, men nu möts hon av många negativa kommentarer efter att hennes ingrepp fått spridning på internet.

Blir kallad ”freak”

På internet får den unga kvinnan utså många hatiska kommentarer från personer som inte kan förstå vad hon håller på med.

”Jag vill spy”, ”Kan hon prata med den där munnen?” och ”läkarna som skapade detta freak borde hamna i fängelse” är kommentarer Andrea fått läsa om sig själv på nätet. Hon verkar dock ha vissa beundrare då hon blivit erbjuden pengar i utbyte mot sex av flertalet män.

– De flesta erbjöd mig över 50 000 kronor. Det är mycket pengar, men jag vägrar. Jag gör inte sådant för pengar, förklarar hon för Plovdiv News, enligt News AU.

Andrea innan operationerna.

Källa: Facebook

Nöjd med sitt utseende

Trots alla kommentarer och hat så är Andrea nöjd med sitt utseende och slår ett slag för alla som väljer att sticka ut från mängden.

– Det är inte nödvändigt för alla att passa in i en ram skapad av andra människor. Det var mitt personliga val och jag har aldrig varit rädd för att uttrycka mig, säger hon.

 Andrea har inte gått ut med hur mycket operationerna kostar eller vilka risker det finns, men hon verkar själv i alla fall älska sin nya kropp.

Annons
Dela på Facebook