Intressant

Ny undersökning – vad kan era sovpositioner säga om er relation?

Annons
av nuntium
13 maj, 2019
Annons

Vi har alla olika vanor när vi sover, vissa sover på rygg och andra på sidan. Men kan våra sovvanor säga oss något om vår relation? Enligt Dr Pam Spurr, relationsexpert på Engelska tidningen The Sun så kan dom faktiskt det.

Hon menar att det faktiskt går att dra samband mellan sovpositioner under natten och relationer.

Annons

Tar din partner upp hela sängen och snor alltid åt sig täcket? Läs i så fall nedan och se om du behöver oroa dig.

The starfish

 The 'starfish' in the relationship can be selfish and call all the shots between the sheets

Det här kan betyda: Se upp! Personen som tar upp mycket plats i sängen kan även ha mycket makt i ett förhållande och ha en självisk natur. I sexlivet är det därför viktigt att båda får ta lika mycket plats.

The poles apart

 Couples that sleep facing away from each other face the risk of an intimacy breakdown - focus on affection and putting in the effort

Det här kan betyda: Par som sover på det här sättet riskerar att uppleva mindre intimitet med varandra. Då är det enligt Dr Surr viktigt att försöka vara intima med varandra under dagen, något som sedan kan leda till mer gosande när det är sovdags.

The belly floppers

 Belly flopping suggests the relationship is exhausted or stressed so focus on giving each other some attention before falling into deep sleep

Det här kan betyda: Den här position indikerar på stress och utmattning. Ett tips är att se till och ha tillräckligt med ork för att visa kärlek för varandra.

The loved up

 Loved up couples are often guilty of public displays of affection

Det här kan betyda: Den ”nykära” positionen. Här visar paret tydligt kärlek och attraktion för varandra. Detta leder oftast även till ett bra sexliv.

The snuggle

 Couples that snuggle have a lot of passion in their relationship and are open to trying new things

Det här kan betyda: Den mysiga positionen. Att sova såhär visar på att man har mycket passion i förhållandet och är öppen för att prova nya saker i sexlivet.

The spoon

 When the man sleeps behind it suggests the couple often turn to classic positions like missionary style, so should mix things up

Det här kan betyda: Om det är mannen som är ”stora” skeden så tyder det både på omtanke och att han är traditionellt lagd. Inget fel med det, men man får se upp så han inte är lika ”traditionell” när det gäller sex och det bara blir missionären dagarna i ända. Är det däremot kvinnan som är ”stora” skeden så kan det tyda på omtanke och en mer öppenhet att bryta mot konventionella regler, även i sexlivet.

Så där har ni det. Tycker ni att teorierna stämmer in på verkligheten?

Annons
Dela på Facebook