Berättelser

Han tar en selfie bredvid sin flickvän – när flickvännen ser bilden inser hon sitt misstag

Annons
av nuntium
17 mars, 2018
Annons

20-åriga Mariano var chockad när han såg sin flickvän vara med en annan man på en fest, så han bestämde sig för att ladda upp en bild på sociala medier.

Mannen såg sin flickvän vara otrogen mot honom och bestämde sig för att ta en selfie som fångade henne mitt i akten. Mariano befann sig oavsiktligt på samma fest som sin partner, men blev väldigt fort chockad när han såg vad hon gjorde med en annan man.

Annons

Han tog en selfie i samma ögonblick som hans otrogne flickvän kysste en annan kille på en fest. Paret var för upptagna för att märka att pojkvännen Mariano kom och satt sig bredvid dom för att fånga dem på bild.

På bilden kysser flickvännen passionerat en annan kille som Mariano ser bara en liten bit ifrån dom. Han la upp bilden på sociala medier med bildtexten ”Min flickvän (nu ex) inser inte att vi hamnade på samma fest.”.

Den ovannämnda flickvännen insåg inte att pojkvännen Mariano hade sett henne med den andra mannen tills hon såg bilden på nätet.

Mariano delade fotot på nätet efter händelsen och flera tusentals gillade inlägget.

Efter det att fotot spridit sig över sociala medier, fick Mariano från Quilmes i Argenina en skärmdump från sin flickväns uppenbara förklaring av händelsen.

I meddelandet skriver flickvännen:

”Jag var väldigt full och den andra killen var väldigt insisterande mot mig, han berättade massor av saker och jag vet inte hur det vart så.

Jag älskar dig jätte mycket och vill vara med dig.”

Mariano svarade med en skrattande emoji och meddelandet:”Du kunde ha gjort lite mer av en ansträngning”.

Parets sägs ha splittrats nu. Att flirta kan verka harmlöst, men sådana ”mikrobedrägerier” kan riskera ditt förhållande, varnar experter för.

Se klippet här nedan:

Dela gärna med dina vänner och glöm inte att gilla oss på Facebook.

Annons
Dela på Facebook