Klockrent

Mormor visar sitt unika sätt att vika resårlakan – hennes klockrena knep gör succé på nätet

Annons
av nuntium
21 augusti, 2019
Annons

Den här kvinnan har ett påhittigt och väldigt underhållande sätt att vika resårlakan på. Nu hyllas videon där hon demonstrerar knepet på internet.

Att vika ihop resårlakan är inte det lättaste. Trots att man har gjort det otaliga gånger så verkar ingen riktigt veta hur man ska göra det på bästa sätt.

Annons

De så kallade ”dra-på-lakanen” är visserligen väldigt enkla att bädda sängen med, men när man är klar och ska vika ihop dom så börjar problemen. Terri Metz verkar dock ha hittat lösningen, med sin egen unika teknik.

I en video hon har spelat in så demonstrerar hon sin metod för att vika resårlakan, som ser lite rolig ut och filmen delas nu över hela världen.

Källa: Youtube

Klockrena metoden

I videon kan man se mormor Terri demonstrera sin metod. Hon börjar med att berätta hur mycket hon hatar resårlakan, och redan där har hon våra sympatier.

Efter inledningen visar hon upp sin teknik. Den börjar med att hon lägger lakanet på golvet och placerar sina fötter i varsitt hörn.

Sedan sätter sig Terri ner på lakanet och tar fast i sidorna med sina armar och lägger sig ner så hon bildar ett X.

Källa: Youtube

Därefter börjar den roliga vikningen, som är riktigt underhållande och gjort att hennes teknik spridit sig över hela världen.

Ni kan se resten av metoden nedan, vi lovar att ni inte kan hålla er för skratt, precis som de andra personerna i videon.

Huruvida Terris metod är effektiv är tveksamt, men den är garanterat det roligaste sättet att vika resårlakan på!

Källa: Youtube

Annons
Dela på Facebook