WTF

Möhippan fick en plötslig vändning – detaljen i bilden fick tjejgänget att fly i skräck

Annons
av nuntium
23 januari, 2018
Annons

Det som skulle vara en ”sista kväll med tjejgänget”, eller möhippa som man brukar säga, slutade inte som planerat. Efter att brudtärnorna tagit bilder på sig själva så upptäckte dom en skrämmande detalj på en av bilderna som fick dom att genast lämna platsen.

Den gruppen med kvinnor som var på möhippa skulle bara ta ett härligt gruppfoto för att föreviga stunden, men det slutade med att hela tjejgänget blev förskräckta på grund av den märkliga detaljen som dök upp i bilden.

Annons

Daily Mail var snabba ut med att rapportera om de fotot som satt skräck i sociala medier.

Kvinnorna tillbringade sin helg tillsammans i Skottland för en möhippa. Men när de satte på digitalkamerans självutlösare och tog två foton, bara några sekunder efter varandra, så kunde dessa bilder avslöja någonting riktigt läskigt som fick hela tjejgänget att vilja lämna platsen omedelbart.

Den läskiga detaljen i hörnet

Den första bilden var helt normal och inga läskiga detaljer kunde synas på den över huvud taget. Men den andra bilden visade sig innehålla någonting i hörnet, som satte skräck i kvinnorna som poserade med händerna i luften.

Efter att gruppen gjorde den skrämmande upptäckten så började de söka efter information om den herrgård som de befann sig på. När de sedan fann information om detta så rös dem från topp till tå och ville lämna platsen omedelbart.

Det fanns nämligen en gammal historia som de fann som satte skräck i dom.

Bilden som togs i fjol, har spridit skräck på nätet världen över på grund av den märkliga detaljen. Flera debatterar nu om detta verkligen är sant eller om allt bara är påhittat.

Se vad det var tjejerna såg här:

Vad tror du? Är detta äkta eller fejk? Dela gärna denna artikel med en vän så kan ni tillsammans avgöra om detta stämmer eller inte.

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler intressanta artiklar.

Annons
Dela på Facebook