Skoj

Det ser ut som vanliga kalsonger – men när han vänder sig om får detaljen alla att skratta!

Annons
av nuntium
31 december, 2017
Annons

Vi alla människor är olika. Vissa personer trivs att stå i rampljuset medan andra gärna sjunker in i ett hörn eller bara smälter in med mängden. Vissa vill varken synas eller höras. Ibland kan det vara skönt att finnas med i bakgrunden helt enkelt.

Men sedan så har vi även de människorna som är raka motsatsen. De som verkligen vill synas och höras och låter kreativiteten flöda. Det är tur att det finns bägge typerna av människor, annars skulle världen bli så tråkig.

Annons

Sedan internet tog fart har vi fått se oerhört många men också märkliga trender när det gäller mode och utseende. Flera gånger har man sett ett klädesplagg och den spontana tanken har varit: ”vem sjutton skulle vilja ta på sig något så gräsligt?”.

Men samtidigt är det ju inte så himla skoj om alla skulle vara exakt likadana och även gilla samma saker.

För en tid tillbaka så kom en ny kalsong ut på marknaden. Denna kalsong skiljer sig kanske lite från de vanliga kalsongerna men de är även bra mycket roligare än de flesta jag sett på länge.

Detta underklädesplagg kommer högst troligt att vara någonting som människor vill köpa, antingen till sig själva eller i present till andra.

Vad är det som är speciellt med dessa kalsonger?

Det som är speciellt med denna kalsong är att det är ett 3D-tryck framtill med ett vargansikte på. Enligt tillverkaren ska det få mannen att se ”vild och sexig” ut.

För endast 13 dollar, vilket är ungefär 110 kronor, så kan dessa kalsonger bli dina. Ett riktigt kap med andra ord.

Visst ser de kanske lite underliga ut men man får nog säga att det blev en rätt så lyckad lansering av dessa kalsonger eftersom dom har blivit omtalade i stort sett hela världen.

Många både skämtar och skrattar med varandra om dessa kalsonger. Tillverkaren menar dock att dessa kalsonger är en perfekt present till en man eller pojkvän.

Erkänn att du själv skulle vilja ha såna här eller om du är en tjej, så skulle du vilja att din pojkvän hade såna här!

Dela gärna denna artikel med en vän som du tycker borde köpa såna här kalsonger!

Se klippet här under:

Annons
Dela på Facebook