Skoj

Melissas bil blev instängd av grannens stenbumling – men hennes stenhårda kontring visar vart skåpet ska stå

av nuntium
26 januari, 2019
Annons

Att ha grannar är en viktig och härlig gemenskap för många, men vissa har inte lika bra kontakt med sina grannar som andra. Att olika grannfejder förekommer är inte alls ovanligt. Många människor lever olika liv och har således olika personligheter också. Det är därför inte konstigt att man kanske inte alltid kommer överens med alla sina grannar.

Melissa Scruggs och hennes grannar var inte riktigt överens. Flera gånger hade hon påpekat att grannens långa fester som kunde hålla på ända in på morgonkvisten störde hennes sömn. Trots att hon försökt pratat med grannen på ett fint sätt fick hon inget gehör för det hon sa.

Annons

Grannen bestämde istället sig för att lösa diskussionen på ett minst sagt udda sätt. Förmodligen så gick spriten in och vettet ur. En morgon när Melissa vaknade så hade någon placerat en stor stenbumling framför hennes bil vilket resulterade i att hon inte kunde komma ut från sin parkeringsplats.

Förmodligen hade grannen trott att det var ett genialiskt sätt att jäklas på och visa att han inte är någon man ger sig på. Men vad han inte visste var att Melissa arbetar som geolog. Som geolog forskar man främst om stenar och vulkaner, vilket innebär att Melissa är en sann expert på området.

Källa: Twitter

Vad grannen troligen inte visste var att Melissa hade utrustning som kunde hjälpa henne att avlägsna stenen. Så när Melissa var på väg till jobbet, runt 7-tiden på morgonen så greppade hon tag i en stor bilmaskin och började bila bort stenen.

Innan hon började hade hon pratat med dom andra grannarna som sa var med på att det skulle väsnas en del.

Källa: Twitter

Den stora stenen började sakta men säkert bli mindre och mindre. Någon som kanske inte var lika nöjd över situationen var den grannen som hade festat till sen natt.

Källa: Twitter

När hon var färdig med stenen så sopade hon ihop allt till en fin hög mellan parkeringarna.

Källa: Twitter

Grannarna blev imponerade över hennes sätt att hantera det på.

”Jag har fått ögonkontakt med två av grannarna. En nickade till mig, den andra kollade på mig med stora ögon likt jag vore en galning. Nu antar jag att vi har en förståelse för hur saker fungerar omkring här”, skriver hon själv efteråt.

Den som skrattar sist skrattar bäst brukar man säga. Melissa löste det mist sagt på ett genialt sätt! Klicka på gilla om du också tycker det.

Dela på Facebook

Annons