Berättelser

Mannen trakasserar en kvinna i hissen — sekunden senare får han en oförglömlig läxa

Annons
av nuntium
27 mars, 2018
Annons

Meeto-kampanjen som var aktuell för inte så länge sedan väckte oerhört stor uppmärksamhet. Fler kvinnor än någonsin gick ut och berättade sina berättelser om olika trakasserier som de fått utstå.

Oavsett vilka som helst omständigheter så är det inte okej att röra någon annan utan att ha fått tillåtelse för det. Det gäller alla oavsett kön och sexuell läggning.

Annons

Det är aldrig okej att röra en annan människa oavsett om det är på ett kränkande område eller inte. Att göra det utan samtycke är oerhört respektlöst och kränkande.

Många män, eller människor överlag, tror att de kan ta sig rätten till att göra lite hur som helst. Regler och lagar är ingenting som finns för dom.

Den här berättelsen visar vad som kan hända ifall man gör lite hur man vill. Mannen ifråga tar sig friheten och tafsar på en kvinna, vilket han sent kommer glömma.

Videoklippet som figurerar på sociala medier kommer ursprungligen från Kina och har gått oerhört viralt vilket kanske inte är så konstigt.

Detta är ett klockrent exempel på vad som kan hända om man inte visar respekt och tar sig friheten att göra som man vill, utan en annan människas samtycke.

Övervakningsfilmen kommer från en hiss där en man och en kvinna åker tillsammans. Utifrån filmen att tyda verkar de inte känna varandra sedan tidigare.

Det syns tydligt att kvinnan inte uppskattar mannens sätt att vara och agera på, och till slut så tröttnar hon totalt.

Händelsen som utspelade sig under 2016 i en stad i Kina har fått otrolig spridning vilket kanske inte är så konstigt.

Kolla vad som händer mannen i videoklippet. Så här borde flera kvinnor reagera som blir illa behandlade av män.

Se klippet här:

Dela gärna klippet vidare så fler får se hur viktigt det är att säga ifrån och försvara sig om någonting liknande händer.

Annons
Dela på Facebook