Kärlek

Mannen ger sin flickvän som varit otrogen en födelsedagsöverraskning som hon sent kommer glömma

av nuntium
20 mars, 2018
Annons

Att vara kär är någonting som är härligt. Den känslan som sprider sig från topp till tå är svår att slå. Det är någonting pirrigt som händer som gör oss så himla glada.

Minns du första gången du träffade din partner? Den känslan kommer du förmodligen aldrig glömma. Hur pirrigt det var att träffas innan ni blev bekväma med varandra.

Annons

Det är just det här som är farligt. För någonstans på vägen glömmer man bort att kämpa för den andra.

Att vara i ett förhållande är ett ständigt arbete som kräver underhåll varje dag. Om ni slutar underhålla förhållandet så kommer det snart rosta ihop och sluta i tragedi.

Det var förmodligen det som hände för det här paret. Mannen i förhållandet hade kommit på sin flickvän med att vara otrogen.

Han lyckas att hålla det för sig själv ända fram tills hennes födelsedag då han ger henne en present som hon sent kommer glömma.

När hans flickvän inte var hemma har han packat ihop alla hennes tillhörigheter och ställt dom på sängen.

När hon kommer hem ber han henne att inte tjuvkika medan hon håller en tröja för ansiktet så hon inte ska se.

Väl framme inne i sovrummet så börjar han sjunga ”happy birthday to you” och snart kommer hon ta bort tröjan från ansiktet och mötas av det som ligger på sängen.

Hela den här händelsen spelade han in på film och laddade upp på Youtube och nu har över 10 miljoner människor sett videon.

Hans hämnd mot henne är genial men på något sätt känns det väldigt taskigt ändå. Men man får inte glömma bort att det faktiskt var hon som hade gått bakom honoms rygg och träffat en annan.

Se klippet här:

Dela gärna klippet med dina vänner så de också kan få se vad som händer ifall man är otrogen mot sin partner.

Dela på Facebook

Annons