Hemskt

Mamman upptäcker stora blåsor på barnets fötter – dagarna senare avslöjar polisen den hemska sanningen

av nuntium
21 maj, 2018
Annons

Att ha småbarn är underbart men kräver också mycket arbete.

Jag vet att många tror att föräldraledighet är som en längre semester. Men jag kan garantera att alla som varit hemma med ett litet barn under lång tid vet hur skönt det är att ta en dusch i lugn och ro och att kunna gå på toaletten med en stängd dörr eller bara sitta ner i soffan och njuta av en kopp kaffe.

Annons

Det spelar ingen roll hur mycket du älskar ditt barn, även den bästa mamman i världen kan behöva ett par timmar av lugn och ro ibland.

Något som mamman i den här historien hade unnat sig.

Men när hon återvände hem till sin sex månaders gamla bebis möttes hon inte av en sprudlande glad bebis som hon hade önskat, utan tvärtom.

Endast några timmar hade hon vart borta medans den 36-åriga barnvakten Ismelda Ramos Mendozsa från Bladensburg,USA tog hand om hennes dotter.

Märkte snabbt att det var något fel.

När hon kom hem insåg hon snabbt att hennes dotters fötter var täckta med stora blåsor. När mamman frågade vad som hade hänt sa barnvakten att hon inte hade någon aning alls. Men mamman insåg snart att något var fel och kallade på polis och lämnade sedan in en rapport om barnmisshandel.

Hon tog sin dotter till sjukhuset där de svåra brännskadorna kunde behandlas. Efter att den 36-åriga kvinnan arresterades kom det fram att hon hade blivit så arg på flickan som inte kunde sluta skrika under tiden som barnvakten lagade mat.

Då pressade Ismelda flickans fötter i den heta stekpannan för att straffa henne, skriver USA The Washington Post.

Nu kommer det dröja väldigt länge för den här mamman och många andra innan dem vågar att lämnar ifrån sig deras barn igen.

Att läsa om oskyldiga barn som misshandlas av vuxna människor är alltid upprörande. Det är helt oförståeligt att en människa kan göra något så grymt mot ett litet barn.

Se klippet här:

Klicka gärna på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons