Otroligt

Mamman ser sonen be på sina bara knän innan avfärd – tittar närmare och inser den hjärtskärande sanningen

Annons
av nuntium
5 mars, 2019
Annons

Braydon följde med sin mamma en dag för att shoppa på den stora amerikanska kedjan Walmart. Det hade inte vart där länge innan Braydons mamma greps av panik.

Braydon hade försvunnit.

Annons

Efter ett par minuters sökande, hittade hans mamma honom. Hennes första instinkt var att berätta för honom att aldrig lämna hennes sida, men när hon såg honom på ståendes på knä framför en skylt stannade hon upp och undrade varför.

Bildkälla: Facebook

Då tog hon en närmare titt på väggen…

När mamman hittade Braydon stod han på knä framför en skylt. Han bad, och mamman blev förvånad och frågade vad han gjorde. Efter att ha tittat närmare på skylten fick hon bättre förståelse för hans handling.

På skylten stod det: ”Varje sekund räknas”. Förutom dessa ord var det bilder av barn som saknades. Braydon hade lämnat sin mammas sida, sett skylten och bad till Gud att dessa barn skulle återvända till sina familjer.

Bildkälla: Facebook

Den otroligt rörande bilden med berättelsen gick snabbt viralt på nätet. En person som hade gjort en Facebook-sida dedikerad till Aubrey Jayce Carroll, en tonåring som är saknad sedan 2016, hörde om Braydon och bestämde sig för att posta en hyllning till honom.

”Jag vet inte vem den lilla killen är men jag vill tacka för att du bad för dessa barn. En av de där barnen är min kusin Aubrey Carroll. Detta har berört mitt hjärta. Om jag visste var eller vem det här barnet var skulle jag vilja tacka honom personligen.”

Bildkälla: Facebook/Bring Aubrey Home

Bilden på Braydon som knäböjer framför skylten har delats över 115 000 gånger sedan dess.

En person har kommenterat: ”Oavsett om du tror på Gud, spelar det ingen roll. Detta var ett barn på Wallmart som tänkte på andra och gjorde det enda han kunde för att hjälpa. Världen skulle vara en bättre plats om alla följde detta exempel.”

Annons
Dela på Facebook