Otroligt

Mamman säljer sin döda sons spjälsäng på loppis – dagarna senare kommer köparen och ber henne titta i bagaget

av nuntium
13 juli, 2018
Annons

Att bli gravid och veta att ett litet liv växer i magen är en otrolig känsla. En känsla som ingen man någonsin helt kan förstå.

Annons

Valerie Watts bor i Cokato, Minnesota, USA. Hon var gravid i nionde månaden och allt var förberett till minsta detalj före hennes sons födelse.

Det var bara några dagar kvar till han skulle födas, då Valerie kände att något var fel. Barnet rörde sig inte som han brukade göra.

Det visade sig att sonen hade dött i magen, bara några dagar innan han skulle födas och Valerie var såklart förkrossad.

Men Valerie kunde inte göra sig av med sonens saker, och det stod orört i barnets rum i över ett år. Men i maj 2014 beslutade hon sig för att ordna en loppmarknad för att sälja av sakerna som fortfarande gjorde henne påmind om sonens död.

En man som hette Gerald kom och såg spjälsängen och frågade hur mycket Valerie ville ha för den. Valerie hade egentligen ingen avsikt att sälja sängen då det fortfarande kändes för svårt. Men så småningom gick hon med på att sälja den.

Gerald hade ingen aning om hur stor betydelse sängen hade för Valerie, och att det var det enda fysiska minne som hon hade kvar från sin son.

Men det är nu den verkliga historien börjar. Geralds fru hade pratat lite med Valerie under loppmarknaden och frågat hur gammal hennes son var idag. Hon var ledsen och berättade att hennes son var död.

När Gerald och hans fru lastat in sängen i bilen och åkt därifrån berättade hans fru Valeries historia och då förstod han hur viktig sängen dem precis köpt var för den sörjande mamman.

Det Gerald och hans fru gjorde sedan är helt fantastiskt fint gjort, se i klippet ovan.

 

Dela på Facebook

Annons