Familj

Mamman misstänkte att allt inte stod rätt till med barnvakten – sen avslöjades allt på övervakningskameran

Annons
av nuntium
30 september, 2017
Annons

Den 27-åriga tvåbarnsmamman blev misstänksam efter att hon vid upprepade tillfällen hade noterat att någonting inte stämde. Mamman var misstänksam och trodde att allt inte stod rätt till gällande barnvakten varpå hon valde att kolla deras övervakningskameror. Det var då hon fick det hon flera gånger tidigare misstänkt bekräftat.

Lin i Kaohsiung är 27 år och bor i Taiwan. Hon har kommit på sin barnvakt göra opassande saker och inte bara vid ett tillfälle. Allt avslöjades när hon gick igenom inspelningarna från familjens övervakningskameror.

Annons

Medan barnvakten matade familjens en månad gamla dotter så visade det sig att barnvakten hade druckit utav mammans bröstmjölk, skriver New York Post. Efter att ha sett filmen från övervakningskamerorna så gav mamman barnvakten en varning och trots det hon gjort så verkade hon bli förlåten.

Det var den 12 september som mamman la märke till att någonting inte stod rätt till med flaskan som innehöll bröstmjölk. Det kändes som att det borde varit mer mjölk kvar i den än det var, vilket ledde till att hon kollade familjens övervakningskameror.

Det var då hon såg att barnvakten matade deras dotter med mammans bröstmjölk. Men inte nog med det, så passade hon även på att dricka lite själv och det här var inte första gången.

På videoklippet som publiceras på nätet ser man hur barnvakten sneglar litegrann mot övervakningskameran för att sedan förflytta sig över till den andra sidan av rummet. När hon tror att hon inte syns längre så passar hon på att dricka bröstmjölken från mamman.

Efter att mamman sett detta, så konfronterades barnvakten ännu en gång. inte nog med det så valde hon att rapportera barnvakten till myndigheterna. Myndigheterna ansåg dock att barnvakten inte hade gjort något tjänstefel utan det hon hade gjort såg endast som oprofessionellt.

Mamman som även publicerade den här övervakningsfilmen på Facebook – i hopp om att andra skulle slippa råka ut för denna barnvakt – säger att barnvakten skickat flera meddelanden till familjen. Bland annat ska hon skrivit: ”En mamma som jag tidigare arbetade för lät mig ta hem bröstmjölk som blev över, och det var ingen stor grej för henne”.

Se klippet från övervakningskameran här nedan.

Annons
Dela på Facebook