WTF

Mamma hittar läskiga meddelanden i dotterns mobil från en man – då ringer hon polisen på en gång

av nuntium
26 februari, 2018
Annons

Som förälder vill man sitt barn det bästa. Man gör sitt yttersta för att vara en så bra förälder som möjligt och det är väl inte så konstigt. Det är någonting som sker när man får barn och då vill man sina barn det bästa, precis som den här mamman ville. Hon gick igenom sin dotters mobiltelefon och då fann hon det läskiga meddelanden från dotterns mobil.

Att hålla sina barn säkra är alla föräldrars prioritet och den här mamma tvekade inte att kontakta polisen när hon såg att hennes dotter och andra unga tjejer var i fara.

Annons

Den anonyma mamman ska ha gått igenom sin 15-åriga dotters inkorg i Facebooks Messengerapp och ska få ha hittat oroande och obehagliga meddelande från 55-åriga Leon Harrison.

Enligt WBALTBV ska Harrison ha erbjudit sig att köpa sex från tonåringen i utbyte mot pengar.

Mamman var orolig för sin dotters säkerhet efter att ha hittat meddelanden och ringde polisen. Hon gav polisen tillåtelse att låtsas vara dottern i ett ”övertag av identitet”, och de fortsatte att skicka meddelanden till honom. Han gick med på att möta upp flickan på ett McDonalds i Odenton, Maryland.

Polisen överraskade honom där på parkeringsplatsen. Han arresterades av utredarna och han erkände tydligen allt. Harrison anklagas för prostitution och sexuellt ofredande.

Polisen misstänker att fler är drabbade av denna man och har därför bett att alla som har blivit utsatta för denna man kontaktar dem.

”Vi är tacksamma för att mamman var medveten om vad hennes dotter gjorde på internet, var uppmärksam på vad hennes dotter gjorde, eller kommunicerade med sin dotter”, sa talesmanen för Anne Arundel County police Marc Limansy enligt WBALTV.

Se klippet här nedan:

Dela om du är glad att den här flickan och andra som hon är trygga från potentiell fara!

Dela på Facebook

Annons