Fräckisar

Majsan skvallrar om makens skandalösa beteende – men makens version får hela nätet att skratta

Annons
av nuntium
5 september, 2019
Annons

Det var två nära väninnor, Majsan och Lisa, som satt på att fik och skvallrade. Majsan berättade förfärat om sin hemska gårdag med maken.

– Jag och Gösta hade sex i går… total katastrof. Han kom hem från jobbet, slängde i sig middagen på fem minuter, sedan hade vi sex i tre minuter och sekunderna senare somnade han. Själv då?

Annons

Lisa lyssnade och tittade drömmande ut i luften och svarade:

– Helt otroligt! Janne bjöd mig på romantisk middag på en restaurang som jag valt, vi promenerade hem hand i hand i över en timme. Väl hemma så tände han några doftljus och så hade vi underbart förspel i en timme.

Lisa suckade njutningsfullt och fortsatte:

– Sedan hade vi hett sex i minst ytterligare en timme. Till slut, kan du tänka dig, så låg vi och småpratade i över en timme! Det var som en dröm…

Deras respektive partners, Gösta och Janne, satt på en pub några kvarter bort och gick även de igenom gårdagskvällen.

– Vi låg i går, jag och Majsan. Helt klockrent! Kom hem från jobbet, middagen var redan klar, åt, hade sex, sedan somnade jag. Kan ju fasen inte bli bättre, helt klockren kväll alltså! Själv då?

Janne svarade med nedstämd röst:

– Total katastrof! Kom hem från jobbet och elen hade gått. Fick bjuda ut tanten på middag. Inte gott, men jävligt dyrt, hade sedan inte råd med taxi, så vi fick promenera hela vägen hem. Vi kom hem, fortfarande ingen el, så blev tvungen att tända några ljus.

Janne suckade tungt och fortsatte:

– Jag var så irriterad att det tog mig en helt timme för mig att ens få upp den, sedan kunde jag inte komma på över en timme heller. Frustrerande som fasen! När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. I en hel jävla timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns…

Annons
Dela på Facebook