Kändisar

Se Leif GW Persson efter hans stora viktras – här avslöjar han hur han gjorde

Annons
av nuntium
23 november, 2018
Annons

Leif GW Persson är tillbaka i en mindre version av sig själv. Han har gått ner hela 36 kilo. Nu berättar han om hans resa.

Favoriten Leif GW Persson har kämpat en tid med en rad olika hälsoproblem och har berättat om hans tidigare osunda leverne. Men tillslut fick han nog och avla ett nyårslöfte – att gå ned 50 kilo.

Annons

Nu har det gått ett och ett halvt år och han har inte riktigt tagit sig hela vägen, men har ändå imponerat tappat 36 kilo.

GW har alltid varit öppen med att han druckit för mycket alkohol och har sagt att han varit nykter i perioder för att i sedan dricka nästan varje dag. Under flera års tid har han varit nykter första halvan på året och druckit andra halvan av året, skriver Aftonbladet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Leif GW Persson Official (@leifgwperssonofficial)

Men nu är det slut med den traditionen och hans nyktra tid har förlängts.

Han slutade inte bara med alkoholen, han la även om sin kost. I början var det dieten LCHF som GW höll på med, men nu har han gått över till att äta mindre helt enkelt.

När han gästade Nyhetsmorgon passade Soraya Levasani på att fråga om hur han har gjort för att tappa så mycket vikt. I klippet svarar GW:

– Det går hyggligt, tycker jag. I och med att jag inte kan träna så går det långsamt. Men jag försöker äta mindre. Det är en ganska självklar åtgärd om man ska gå ner i vikt, säger Leif GW.

När Soraya erbjuder honom en bulle, sets hans karaktär på prov:

– Nej, jag äter inte bullar. Jag ska undvika just bullar, säger GW.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon)

Väldigt imponerade! Gilla och dela för att visa att vi stöttar GW i hans resa!

Annons
Dela på Facebook