Nyheter

Linda Lindorff tar över familjeprogrammet på TV4

Annons
av nuntium
15 mars, 2019
Annons

Under de senaste åren har Linda Lindorff varit programledare för TV4:s Bonde söker fru. Men nu avslöjar Linda att hon ska ta på sig ett nytt uppdrag.

SVT har sedan 2005 visat det populära programmet Wild kids, som är en dokusåpa för barn. Under programmets fyra första säsonger var Ola Lindholm programledare, och år 2012 tog Rickard Olsson över.

Annons

Nu väljer alltså SVT att släppa programmet till TV4, då det enligt SVD har haft svårt att locka till sig en tillräckligt mycket tittare under fredagskvällarna.

– Vi har skruvat och jobbat väldigt hårt på det formatet, och det har funkar väldigt bra gentemot barnen men det samlar inte riktigt vuxenpubliken på de sättet som vi hade önskat och som vi har behov av, säger Johanna Gårdare, programchef på SVT till SVD.

 

Linda Lindorff avslöjar nu i ett inlägg på Instagram att det kommer bli hon som tar över stafettpinnen som programledare för Wild kids, när TV4 tar över programmet.

– Nu kan jag äntligen avslöja att succéprogrammet Wild kids kommer till TV4 och Cmore, och jag har fått den stora äran att få vara programledare. Det ska bli väldigt spännande att få följa det här äventyret på nära håll med allt vad det innebär i form av svenska skogar, tuffa tävlingar, utmaningar och barn. Jättekul detta. Så är du mellan 10 och 13 år och sugen på ditt livs äventyr, gå in på TV4.se och sök nu, vi ses, säger Linda Lindorff i videon på Instagram.

View this post on Instagram

Dags att avslöja mitt nya jobb! 😀 mer på bloggen.

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

 

Annons
Dela på Facebook