Intressant

Lägg ALDRIG papper på toalettsitsen — anledningen är verkligen HEMSK!

Annons
av nuntium
7 februari, 2020
Annons

Det är väldigt vanligt att människor lägger papper på toalettsitsen när man besöker en offentlig toalett.

Anledningen är rätt så självklar, människor skvätter ner toalettringen med urin och struntar fullständigt i att rengöra den efter sig.

Annons

Det känns kanske lite bättre och fräschare att lägga papper på toalettsitsen varpå att många av oss gör det. Om man gör det känns det som att man är på ”den säkra sidan”, eftersom man aldrig vet vem som varit där innan oss.

Det passerar en hel del människor på offentliga toaletter. Allra helst rastplatser och andra ställen där det passerar massa människor varenda dag.

Det är väl troligtvis därför det känns bättre att lägga toalettpapper på ringen. Men efter att ha läst det här kommer du förmodligen sluta med det!

Det är nämligen så att sanningen är någonting helt annat. Det är rätt så hemskt egentligen med tanke på att människor tänker att pappret ska skydda dom men i praktiken är det precis tvärtom.

Papper på toalettringen kan skada mer än vad det gör nytta!

Toalettsitsar är utformade på ett sådant sätt att de ska hålla bakterierna borta från dig. De är tillverkade för att förhindra olika bakterier att överleva och överföras till nästa person.

Även om det kan kännas svårt att tro på, så är det faktiskt så att du behöver inte lägga toalettpapper för att skydda dig.

Därför ska du inte lägga toapapper på ringen

Anledningen till varför du inte ska lägga papper på toalettringen är för att toalettpappret inte är utformat för att avvärja bakterier.

Utan snarare tvärt om. Faktum är att de svampar och bakterier som du blir utsatt för gör att du löser större risk till att bli sjuk.

Om du brukar använda denna metod så bör du fundera innan du använder dig av den igen. Det finns ingen anledning att göra det egentligen, utan ta bara ett papper och torka av ringen istället.

I videoklippet nedan förklaras detta på ett väldigt bra sätt.

Se klippet här:

Dela gärna detta med dina vänner, för de har garanterat lika dålig koll som du har.

Annons
Dela på Facebook