Hemskt

Kvinnan vägrade att sitta bredvid sina grannar på flyget – blev avkastad från planet

Annons
av nuntium
7 februari, 2019
Annons

En kvinna satt på ett flyg mellan Las Vegas och Newark i USA. Hon gillade inte vilka personer som hon hade blivit placerad att sitta bredvid, och i ett samtal i sin mobiltelefon gick kvinnan till flera verbala attacker mot sina stolsgrannar, skriver New York Post.

I ett klipp som är filmat från en mobiltelefon hör man bland annat hur hon kallar hennes stolsgrannar för ”två stora grisar”.

Annons

Flyget som flög mellan Las Vegas och Newark i USA, fick sig en otrevlig start när en missnöjd kvinna klev ombord på planet.

Kvinnan ansåg att personerna som skulle sitta bredvid henne var så stora att de tog upp hennes utrymme. Därefter påbörjade hon ett väldigt nedlåtande samtal från sin mobiltelefon.

Bildkälla: Facebook

Efter att kvinnan hade irriterat både sina grannar och andra passagerare på planet, började en av passagerarna, Norma Rogers, att filma henne.

– Åh men gud! Jag vet inte hur jag ska klara av det här de kommande fyra timmarna! säger kvinnan på planet.

– Men de kommer åtminstone hålla mig varm, fortsätter hon med att säga om sina stolsgrannar.

Norma Rogers delade filmen på sin Facebooksida och den nådde 2,5 miljoner användare inom kort. I filmen ser man hur en av stolsgrannarna, en man, sitter tyst medans den upprörda kvinnan skriker nedlåtande ord.

Passagerarna får nog av kvinnans beteende

– Jag kan inte sitta här för de är båda så stora, både till vänster och höger. Jag kan inte ens sitta här.

Andra passagerare fick tillslut nog av hennes beteende, och informerades om att hon kunde byta plats men när kvinnan fortsatte att gå till personangrepp fick flera passagerare och flygvärdinnor nog.

– Du borde skämmas över dig själv. Det du gör är så hemskt, säger en man till henne.

Kvinnan svarar då att hon inte kan andas.

Norma Rogers som filmar händelsen, hörs tillslut säga till en flygvärdinna att hon inte tolererar att bli verbalt attackerad av kvinnan längre.

Kvinnan tvingas sedan att lämna planet, skriver New York Post.

Se klippet nedan:

 

Annons
Dela på Facebook