Kändisar

Kristin Kaspersen om återföreningen med Calle Sterner: ”Lycka”

Annons
av nuntium
5 september, 2019
Annons

Det är ju jätteroligt när saker och ting går som de ska.

Tillsammans vann dem hela Let’s dance, men också varandras vänskap.

Annons

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har nu återförenats. Man kunde se dem tillsammans på Kristallen-galan.

Kristin Kaspersen, 49, vann årets säsong av Let’s dance – fastän hon skadade sig vid slutet av tävlingen. Hon föll ner till marken utan att fånga sig själv med händerna under sista veckans repetition före avgörandet. Men hon kom tillbaka med ett plåster i pannan denna gång och kunde dansa hem trofén tillsammans med danspartnern Calle Sterner, 30.

Efter deras seger i våras har Kaspersen bland annat varit på semester – och firat vännen Calle som blev 30 i våras, tillsammans med hans flickvän Johanna.

Kristin Kaspersen om den roliga tiden

Kristin Kaspersen har själv skrivit om den trevliga tiden efter våren.

”Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm.” skriver Kristin på sin Instagram.

Let’s dance blev en stor succé för dansduon, som lyckades bli nära vänner. Nu har de alltså återförenats igen.

View this post on Instagram

Lycka att hänga med min underbara vän igen @callesterner på Kristallen igår kväll! Tack alla inblandade för en superhärlig gala och fest! Tack till @annahjerten med fix med kläder. Klänning @bymalina . Och @camillacoene för lån av smycket från @cravingforjewellery och underbara @jessica_wahlgren för make och hår.

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

De återförenades i samband med tv-galan Kristallen som avgjordes i Stockholm förra fredagen.

– Lycka att hänga med min underbara vän igen Calle Sterner på Kristallen igår kväll! Tack alla inblandade för en superhärlig gala och fest, skriver en lycklig Kristin på Instagram.

”Såååå vacker!!!”, skriver artisten och vännen Pernilla Wahlgren i kommentarerna följt av hjärtan, vilket alla följare instämmer om.

Annons
Dela på Facebook