Kändisar

Inför Biggest loser 2020 – Anna Brolin uttalar sig om nya säsongen

Annons
av nuntium
21 augusti, 2019
Annons

Inspelningarna av Biggest loser 2020 har börjat och programledaren Anna Brolin har uttalat sig om den nya säsongen.

Den tionde säsongen av TV4:s succé Biggest loser har börjat spelats in och som vanligt så är det Anna Brolin, 39, som leder sändningarna.

Annons

I årets upplaga stod Malin Öström som vinnare efter att ha gått ner från 106,3 kilo till 61,6 kilo. Hon hade inte gått in för att vinna tävlingen i början, men det gick så pass bra att hon till slut segrade.

– Det var absolut inte mitt mål när jag kom in dit och blev antagen att jag skulle gå hela vägen och sen i slutändan vinna allting. Först och främst ville jag bara få ordning på min hälsa och hitta en balans där man kan leva nyttigt och hälsosamt men ändå må bra, sa hon till Aftonbladet.

Anna Brolin är taggad för den nya säsongen

Programledaren Anna Brolin är peppad inför den nya upplagan av programmet. Under måndagen delade hon bilder på sitt Instagram-konto på tidigare deltagare.

”Idag börjar inspelningarna av en helt ny säsong av Biggest Loser. 14 nya deltagare som ska ge sig in på en av de modigaste resorna man kan göra. Här har ni årets tidigare inspiratörer som verkligen visade att med egen vilja och rätt inställning så är en livsstilsförändring verkligen möjlig”, skrev hon i inlägget. Hon är taggad på den nya säsongen och fortsätter skriva:

”Stolt, glad och tacksam för att följa allt på första parkett. Och grymt jobbat av alla Biggest Loser deltagare 2019, eller hur!”, skriver hon.

View this post on Instagram

Idag börjar inspelningarna av en helt ny säsong av Biggest Loser. 14 nya deltagare som ska ge sig in på en av de modigaste resorna man kan göra. Här har ni årets tidigare inspiratörer som verkligen visade att med egen vilja och rätt inställning så är en livsstilsförändring verkligen möjlig. Stolt, glad och tacksam för att följa allt på första parkett. ❤️ Och grymt jobbat av alla Biggest Loser deltagare 2019, eller hur! @biggestloserse #biggestloser #biggestloser

A post shared by Anna Brolin (@annabrolin) on

Entusiastiska följare

Anna Brolins följare tog emot inlägget med stor entusiasm och verkar lika peppade på den nya säsongen. I kommentarer till inlägget uttryckte de sin glädje:

”Ser verkligen fram emot programmet, förra kullen var underbara att följa o peppa”, skriver en.

”Taggad redan till nästa säsong”, skriver en annan.

Och en tredje instämmer:

”Jaaag med!”

Annons
Dela på Facebook