Berättelser

Hon var sjuk i flera år – sedan frågade hennes syster vad hon drack. Herregud!

av nuntium
28 mars, 2018
Annons

Vi människor är rätt så lustiga ibland. Vi vet om att vissa saker inte är bra för kroppen men trots det så äter och dricker vi saker som inte alls är bra för oss. Någonstans vet vi om det, men ändå fortsätter vi.

Visst kan det vara så att vi blir lyckliga för stunden att trycka i oss en stor godispåse eller att dricka en god dricka, men hur bra är det för kroppen egentligen? Inte särskilt bra om man gör det ofta.

Annons

Det kan vara så att vi förknippar den ohälsosamma produkten med någonting positivt som gör att vi inte kan motstå. Jag vet själv när jag rökte, trots att jag visste att det inte var bra för kroppen tog jag ändå en cigarett tillsammans med morgonkaffet bara för sakens skull.

Rhonda Gessner har skrivit ett inlägg som blivit riktigt uppmärksammat. Det handlar om ”mördaren i ditt kylskåp” som du till stor sannolikhet inte har en aning om att den finns där.

Hennes syster ställde frågan till henne om hon drack mycket lightläsk och det var precis det som hon utsatte sin kropp för.

Här är en upprörande berättelse om kvinnan som blev sjuk av någonting som finns i flertalet produkter – utan att vi ens tänker på det.

Från ingenstans så sjuknade kvinnan snabbt in. Hennes magsmärtor var allvarliga och hon hade konstant ont i magen. Det var i mars 2002, vid det här laget hade kvinnan redan genomgått flertalet operationer.

Hon hade fått 24 recept utskrivna för olika läkemedel och trots det så visste inte läkarna riktigt vad problemet var. Det visade sig att den här dagen skulle förändra allt för kvinnan.

Kvinnan hade under en längre tid konsumerat lightläsk dagligen. I lightläsk så finns det aspartam som inte alls är bra för kroppen. Hon beslutade sig för att sluta dricka lightläsk och det dröjde inte alls länge förrän hon märkte av skillnad i form av hennes hälsa förbättrades.

Strax efter att hon hade bytt ut lightläsken mot vatten istället så kunde hon klara sig utan sin rullstol och hon behövde endast en medicin istället för 24 stycken för att bota aspartamförgiftningen.

”Aspartam används i många livsmedel och drycker eftersom det är cirka 200 gånger sötare än socker, så mycket mindre av det kan användas för att ge samma nivå av sötma. Detta i sin tur sänker kalorier i mat eller dryck.”

Aspartam är ett konstgjort sötningsmedel som är väldigt effektivt. Av den anledningen används det i stor utsträckning för att ersätta socker. Det finns studier som visar att människor kan få diagnosen MS om de inte hinner bota sin aspartamförgiftning i tid.

Se klippet här nedan och glöm inte bort att DELA vidare till dina vänner så de också blir uppmärksamma.

Dela på Facebook

Annons