Oj

Hon checkade in på hotellet – då hittade hon en lapp som ingen vill hitta

Annons
av nuntium
25 juli, 2019
Annons

Vad i hela fridens namn är detta? När en hotellgäst checkade in på ett hotell så trodde hon att allt var frid och fröjd.. Men det visade sig i själva verket inte alls vara det.

Det sägs att den här hotellgästen hittade den mest oroväckande lappen som man någonsin kan när hon kom in i hotellrummet som hon hade bokat, detta rapporterar Independent om.

Annons

Det går att läsa på lappen, som är skriven på hotellets egna skrivblock: ”Om du läser det här, så har städpersonalen inte bytt dina lakan”.

Bilden på lappen publicerades på internetforumet Reddit med rubriken ”Jag hörde någonting prassla när jag skulle lägga mig”.

Var hotellet ligger är ingenting som vi känner till, men vi kan gissa att det ligger i USA. Även om vi inte riktigt vet att det har hänt, så blir man lite äcklad av det.

Tänk dig själv om du skulle komma till ett hotellrum efter en lång dag och ska lägga dig i sängen och hittar den här lappen?

Nästa gång jag är på hotell ska jag kanske prova lägga en lapp under sängen och se ifall jag lyckas överraska någon… vem vet?

Annons
Dela på Facebook