Historier

Hennes kjol satt alldeles för tight och hon försökte rätta till den – hennes misstag fick oss att skratta högt

Annons
av nuntium
25 februari, 2018
Annons

Precis när bussen dök upp och hon skulle gå ombord insåg hon att hennes kjol satt alldeles för tight för att hon skulle kunna kliva upp på första steget. Något generad log hon snabbt mot busschauffören och sträckte handen bakåt för att kunna dra ner dragkedjan lite grann och lätta på kjolen.

Hon hoppades att detta skulle göra det lättare att kliva ombord. Hon försökte sträcka upp foten för att gå ombord men insåg att det inte gick. Så hon försökte att dra ner dragkedjan lite till, men inte heller denna gång kunde hon höja benet tillräckligt.

Annons

Hon kände nu att situationen började bli pinsam och log nervöst mot busschauffören en gång till innan hon för tredje gången sträckte sig för att dra ner dragkedja. Men det gick fortfarande inte och kvinnan fick nu nästan panik. Plötsligt tog mannen bakom henne i kön till bussen ett lätt tag om hennes midja och lyfte upp henne på första trappsteget.

Kvinnan blev självklart mycket upprörd av att mannen tagit sig en sådan frihet.

– Hur vågar du röra min kropp?! Jag vet inte ens vem du är?

Mannen log försiktigt och svarade sedan:

– I vanliga fall skulle jag verkligen hålla med dig. Men när du nu försökt att dra ner min gylf tre gånger tänkte jag att vi ju nästan var vänner…

Dela gärna detta skämt med dina vänner och din familj!

Annons
Dela på Facebook