Nyheter

Här gör David Beckham det förbjudna — mitt under den kungliga vigseln

av nuntium
21 maj, 2018
Annons

Det var i lördags som kyrkklockorna ringde för prinsparet av Wales. Dianas yngste son sa ja till sin blivande fru Meghan i St Georges chapel i Windsor.

Bröllopet följdes av människor runt om i hela världen genom TV och det räknades vara två miljarder tv-tittare. Många kändisar syntes till bland gästerna.

Annons

Bland annat ska skådespelare synts till och även idrottsproffs. Någon som har uppmärksammats bland gästerna är den före detta fotbollsstjärnan David Beckham som var där tillsammans med sin fru, Victoria Beckham.

Men nu skriver media om det förbjudna som David Beckham gjorde mitt under själva vigseln. Bland annat har både Daily Express samt brittiska Metro skrivit om det.

Vi är vana att se David Beckham klädd i en fotbollströja, men efter en lång och väldigt framgångsrik karriär så har fotbollstalangen valt att lägga skorna på hyllan.

Beckham var bland annat lagkapten för engelska landslaget och har även representerat klubbar som Real Madrid och Manchester United, men 2013 så slutade han.

Under en längre tid så var han en av de bäst betalda fotbollsspelarna i hela världen. Han har även uppmärksammats som en modeikon.

Det var alltså i lördags som Beckham var en av de inbjudna gästerna till bröllopet som hölls i Windsor, som ligger strax utanför London.

På Instagram kunde man läsa om glädjen över att han fick delta på Harrys stora dag.

– Vilken stolt dag det är för vårt land i dag! Att få se Harry så lyckligt som han var i dag gör oss alla stolta över den man och person som han alltid har varit…vilken dag! skriver Beckham och lägger till ett hjärta på slutet.

Men flera av tv-kamerorna som följde bröllopet in i minsta detalj fångade en detalj som Beckham nu får läsa om i medierna världen över.

The Duchess of Sussex’s wedding dress has been designed by the acclaimed British designer, Clare Waight Keller. Ms. Waight Keller last year became the first female Artistic Director at the historic French fashion house Givenchy. Ms. Markle expressed the wish of having all 53 countries of the Commonwealth with her on her journey through the ceremony. Ms. Waight Keller designed a veil representing the distinctive flora of each Commonwealth country united in one spectacular floral composition #RoyalWedding

Ett inlägg delat av Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Mitt under vigseln så bryter Beckham mot kyrkans etikettsregler. Han fångades på kamera när han tugga tuggummi vilket man inte får göra.

”Han tuggar tuggummi som att hans liv hängde på det”, skriver brittiska Metro.

”Varför tuggar David Beckham tuggummi mitt under kungliga bröllopet?!” skriver en person på Twitter enligt Daily Express .

I klippet här nedan får ni se kameran som fångade Beckham när han tuggade tuggummi mitt under vigseln.

Se klippet här:

Många britter har reagerat på detta i sociala medier, trots att det inte större bröllopet. Vad tycker du?

Klicka gärna på ”gilla”-knappen för att önska det vackra brudparet all lycka i framtiden.

Dela på Facebook

Annons