Här begår chefen på McDonald’s brott – mitt framför ögonen på ovetande kunder

Publicerades den 15 oktober, 2017
Annons

Det var i New York på en McDonald’s restaurang som det nattetid inte bara såldes pommes och hamburgare. Under en längre tid så kunde man även köpa annat där. Nu står chefen för nattskiftet åtalad för brott efter att polisen hittat en stor summa pengar hemma hos honom.

Efter att ha jobbat på snabbmatskedjan i över åtta år så hade han sedan en tid tillbaka varit ansvarig för nattskiftet. Restaurangen som Frank Guerrero var chef på ligger i New York – det var även här han gång på gång begick ett allvarligt brott.

Utöver snabbmaten så sålde Frank även annat till sina kunder nattetid. Det var efter ett anonymt tips till polisen om att det försiggick skumma aktiviteter vid snabbmatsrestaurangen som de fick upp ögonen för Frank och vad han pysslade med.

I en tvålhållare på restaurangen där Frank var chef brukade han förvara kokain. Drogerna som han hade med sig till jobbet sålde han bakom kassan – i take-away-påsen.

När kunderna beställde hamburgare och pommes så kunde de även beställa kokain som han stoppade ned i take-away-påsen tillsammans med snabbmaten som han sedan räckte rakt över disken till kunderna.

Det är Too Panda som har rapporterat om händelsen som uppdagades nu i slutet av sommaren. Vid upprepade tillfällen så gick McDonald’s-chefen även ut på parkeringen utanför restaurangen för att sälja droger.

– Hans beteende var så uppenbart att det hade varit komiskt ifall han inte hade varit skyldig till allvarliga narkotikabrott. Att beställa cola fick en helt annan betydelse under det här nattskiftet, säger narkotikapolisen Bridget Brennen.

Enligt Bridget Brennen så var Frank inte en skicklig drogsäljare.

En polis som var civilklädd lyckades köpa kokain av Frank vid åtta olika tillfällen. Totalt så sålde Frank kokain till ett värde motsvarande 66 000 kronor till polisen. Restaurangens övervakningskameror visar även hur han regelbundet både erbjöd och sålde kokain till olika kunder.

När polisen gjorde en husrannsakan hemma hos Frank och hans flickvän Leidy Castillo så hittade dom en stor summa pengar. Pengarna låg i en av deras barns byrålåda. Nu har både Frank och Leidy blivit åtalade för brott.

I klippet här nedan kan ni se hur Frank gick tillväga när han sålde droger över disken till kunderna.


Andra läste även:


20-åringen dör i leukemi – efteråt hittas hans avskedsbrev som är något alla bör läsa

Så ska Gunilla Persson slippa fängelse i USA: efter misstänkt stöld

Mamman vaknar av sonens plötsliga skrik. När hon ser vad han har i ansiktet blir hon genast panikslagen!

De två blonda killarna arbetade för kommunen

Nu börjar den nya lagen att gälla – polisen får bötfälla direkt på plats

Elefant jagar iväg cyklisten – när hon lyfter snabeln kommer ni förstå varför

Doktor Bernes 5 värsta ingrepp – Nummer tre är det värsta jag sett

Nu avslöjar Ola-Conny sin kärlekslycka med nya flickvännen

10 härliga leksaker från förr som helt fallit i glömska

Han fotar sin gravida fru vid vattnet – se det oväntade i bakgrunden

Laddar du mobilen i sängen? Därför bör du sluta med det omedelbart!

Mamman hade fött barn och ville duscha på sjukhuset - då såg hon något krypa på väggarna

Skådespelarna från Eva & Adam har vuxit upp - så här ser de ut idag. Känner du igen dom?

Hunden vaktar husses cykel – när han kommer tillbaka och dom ska cykla iväg brister människorna på trottoaren ut i skratt