Annons
LOL

Här är höstens nya underkläder – med plats för både dig och din partner

av nuntium
10 september, 2019
Annons

Kan du inte slita dig från din älskling? Då är de här underkläderna den perfekta presenten.

Älskar du att mysa och spendera tid med din partner hela dagarna? Känner ni att ni inte kan vara ifrån varandra en enda sekund? Goda nyheter, nu kan ni ta er intimitet till en helt ny nivå med ”Undies for two”.

Annons

Jajamän, de här nya underkläderna är inriktade till par som inte kan få nog av varandra. Det är precis vad det låter som, en slags kalsong med plats för två personer samtidigt.

Det låter såklart helt sjukt (och väldigt opraktiskt), men det finns personer till allt och vi dömer ingen.

Kalsong

Källa: Ebay

Förutom att man sparar in pengar på underkläder, eftersom ni nu kommer dela hela tiden, så får man alltid vara nära sin partner. Det gäller att ni inte tröttnar på varandra dock, för när ni satt på er ”Undies for two” så är ni fast.

Produkten finns att köpa på sajten Ebay, och så här beskriver de själva det revolutionerande klädesplagget:

”Perfekt för svensexan eller möhippan. Överraska din speciella pojk- eller flickvän med en rolig gåva. Har fyra hål och finns i en storlek som passar de allra flesta”, skriver ebay.com.

Källa: Ebay

”Undies for two” är gjord i 100% polyester och ska därför endast handtvättas.

Dessutom är plagget väldigt billigt, för endast 97 kronor så är kalsongerna dina, med en tillkommande frakt på 78 kronor.

Så nästa gång ni shoppar underkläder så kanske ni ska överväga denna skönhet? Om du mot förmodan är intresserad så finns ”Undies for two” att beställa här.

Källa: Ebay

Kalsongerna är så knasiga att vi nästan blir sugna på ett par. Visa det här för din partner och ta er kärlek till nästa nivå!

Annons
Dela på Facebook