Kändisar

Han pekas ut som Carolina Gynnings nya kärlek

av nuntium
27 februari, 2019
Annons

Carolina Gynning har en ny kärlek efter hennes förhållande med Mathias Berg.

– Tyvärr har jag slutat dejta Mathias på grund av att jag inte känner mig redo för något seriöst förhållande, sa Carolina Gynning till Expressen då.

Annons

Nu har hon hittat en ny kärlek som finns vid hennes sida, nämligen modellen Pierre Leander.

Pierre Leander har tidigare varit tillsammans med Lena Philipsson och Tv-profilen Anna Herdenstam, men nu är det Carolina Gynning som han har fått på fall.

View this post on Instagram

Hej finingar💪 Idag har jag crossat i löpspåret. Jag har aldrig trott att jag skulle springa milen på under en timme. Trott att jag skulle ligga där resten av mitt liv. Men nu när jag ligger i hårdträning för Premiärmilen så hade jag gett mig fan på att springa under timmen och vips idag blev jag chockad när jag sprang på 54 minuter!!!! 54 minuter jag är i chock och SÅ glad. Min träning funkar och jag blir bättre hela tiden, även om denna veckan har känts tuff! Nu jävlar💪💪💪💪 #hardworkpaysoff💪

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

En källa berättar om parets relation för Stoppa Pressarna.

– Pierre och Carolina har träffats några månader och de älskar att umgås, och de gör inte hemlighet av att e träffas och dejtar, säger källan till Stoppa Pressarna.

Carolina Gynning och Pierre Leander flirtar öppet med varandra på Instagram. De skriver gulliga kommentarer och skickar kärleksfulla emojis till varandra.

På bilden nedan syns Pierre njuta i en pool på Steam Hotel i Västerås, där Carolina Gynning har kommenterat med: ”Oj vilken fin bild” med en pussmun efter, och Pierre svarade med: ”Mmm… måste ju bero på att det var en magisk fotograf”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My weekend vibe: train, eat, sleep, repeat #running #swimming #relaxing #marathon #triathlon #healthylifestyle #stockholmmarathon #steamhotel #spa

Ett inlägg delat av Fashion & Architecture (@pierreleander)


Pierre och Carolina är båda intresserade av träning och de gemensamma intresset verkar ha fört dem samman.

Carolina Gynning lade nyligen ut en bild där hon skrev att hon hade lyckats klippa en mil på 54 minuter, och då peppade Pierre henne med orden att hon snart kommer klara av att springa under 50 minuter.

Då svarade Carolina med: ”Mmmmmm med dig i så fall” följt av en kyssemoji.

 

Dela på Facebook

Annons