Annons
Skoj

Han har ingen aning att någonting är fel – se nu när han hör ett ljud från vänster

av nuntium
5 oktober, 2017
Annons

Vi människor har en tendens att vara väldigt stressade. När man är stressad så är det väldigt lätt hänt att man springer runt i sin egna värld och inte alls är uppmärksam för vad som händer runt omkring oss. Det är som gjort för att vi ska bli extra mottagliga för överraskningar.

Men vad ska man säga. Vi alla är inte mer än människor och per automatik så blir vi mer lättskrämda, fast det egentligen kanske inte är läskigt. När man inte är beredd på någonting så kan man bli väldigt skrämd.

Annons

I det här klippet som har setts över 15 miljoner gånger får vi se hur människor blir överraskade av leoparden Lily mitt bland en av alla Londons gator.

Att hitta en leopard liggandes vid sidan av en gata är ju ingenting man förväntar sig direkt. Som tur är så är leoparden en låtsas-leopard. Men trots det så är det här ingenting som fotgängarna har räknat med och det kanske märks..

Det här klippet fick mig att falla ut i skratt och jag vet – jag kanske är lättroad men det är hysteriskt roligt att se hur människorna reagerar på låtsas-leoparden. Kolla in klippet du också här nedan.

DELA vidare om du också tyckte klippet var roligt!

Annons
Dela på Facebook