Familj
Annons

Han fick sitta bredvid ett barn på flygplanet – när han såg lappen träffade det honom i hjärtat

av nuntium
8 november, 2018
Annons

Det här känns som någonting som borde kunna inträffa oftare, men det här är faktiskt första gången jag hör talas om det här.  Någonting så simpelt som det här kan omedelbart vända en annans människas dag till det bättre, men tänk att det även kan räcka med ett hej.

Den här mannen laddade upp en bild från sin flygtur på Reddit. Det var när han satte sig på flygplanet som han märkte att han hamnat bredvid en liten flicka på ett år. Men innan mannen ens hann tänka så fann han en påse fylld med saker. I påsen låg det godis, några små presenter, öronproppar och ett litet kort. I brevet stod det såhär:

Annons

”Hejsan främling!

Jag heter Madeline. Jag fyller 1 år den 17:e december och det här är första gången jag reser med flyg. Jag ska försöka bete mig så bra jag kan, men jag vill be om ursäkt i förskott om jag tappar mitt temperament, om jag blir rädd eller om jag får ont i öronen.

Min mamma och pappa fyllde den här påsen med små presenter till dig. Det finns också öronproppar, utifall min första offentliga skönsång inte är lika vacker i dina öron som den var hemma för mamma och pappa.

Ha en bra resa!”

Källa: Reddit

Dela på Facebook
Annons