Otroligt

Flickan hittar ett hemligt hål i hennes rum som leder till en ännu chockerande överraskning.

Annons
av nuntium
31 maj, 2018
Annons

När man förbereder sig för att välkomna en ny familjemedlem till familjen tar blivande föräldrar till sig alla slags steg för att förbereda sig och deras hem. De läser alla bebisböcker, barnsäkrar huset, köper mer blöjor än vad man kan räkna med.

Men när ett par i England fick veta att det skulle få en liten flicka hade pappan en ganska unik idé. Istället för de vanliga sakerna satte han sig för att slutföra en plan som skulle ta mer än sex år att äntligen skulle bli klar. Men när den var det, så var det helt klart värt.

Annons

När en enastående engelsk pappa upptäckte att hans fru väntade barn, visste han att det var dags att börja bli redo. Men hans idé att förbereda sig för sitt första barn var inte vad de flesta skulle förvänta sig.

Innan hans dotter föddes bestämde han sig för att gömma något i huset, som hon sedan skulle hitta. Han tog detta projekt väldigt seriöst och han väntade tills hans dotter var 6 år gammal för att avslöja det för henne.

När han var redo att avslöja projektet för henne berättade han för henne att hon var tvungen att städa ur ett gammalt bagage fullt av skräp.

Efter tömningen av väskan hittade tjejen äntligen något hon inte hade förväntat sig.. ett gammalt skrynkligt papper, liknade något från en äventyrsfilm. Men vad var det egentligen?

Den lilla flickan svävade över molnen. Hon bad omedelbart sin pappa om hjälp för att ta redo på om det var verkligt eller inte.

Den lilla flickan kom snabbt på att det var en karta över sitt egna hus. Hon försökte följa kartan och hon var fast besluten på att hitta sin hemliga begravda skatt.

Se klippet nedan på vad hon hittade.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här under, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook