Kändisar

Efter uppbrottet: Sigrid Bernsons ord om sin medverkan i Love island

Annons
av nuntium
3 oktober, 2019
Annons

Sigrid Bernson är klar för realityserien Love island. Nu avslöjar hon mer om sin medverkan.

– Det blir en dag fylld av väldigt mycket glädje men också en del drama.

Annons

För ungefär sex veckor sedan klev deltagarna in i årets säsong av Love island Sverige in i villan på den grekiska ön Korfu.

I dejtingprogrammet måste deltagarna inte enbart hitta en kärlekspartner utan också vinna tittarnas hjärta. Ständigt kan tittarna interagera med händelserna som sker i programmet via appen eftersom programmet spelas in samtidigt som det sänds i Sverige.

Klar för programmet

Det står nu klart att dansaren och artisten Sigrid Bernson är klar för programmet.

– Det blev helt bestämt i måndags, men jag blev tillfrågad i fredags och jag bara ”ja, okej då”. Det var riktigt snabba puckar, säger hon till Hänt.

Vad Sigrid kommer att göra i programmet är ännu hemligt men hon avslöjar att hon redan hunnit med att träffa programledaren Malin Gramer och deltagarna.

View this post on Instagram

Roliga äventyr som väntar på Corfu ☀️🤪

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

– Deltagarna är helt fantastiska. De var så varma och glada och härliga och jag kände mig så välkommen, säger Sigrid till sajten.

Sigrid är dock sparsam med detaljer eftersom väldigt mycket är fortfarande hemligt men hon avslöjar att tittarna kommer få se någonting nytt som aldrig tidigare hänt i programmet.

– Det blir en dag fylld av väldigt mycket glädje men också en del drama, säger Sigrid.

Love island Sverige sänds klockan 19.00 varje dag på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. Finalen sänds på söndag klockan 19.00.

Annons
Dela på Facebook