WTF

Efter flera olycksfall uppmanar sjuksköterskan: Sluta rengöra vaginan med dammsugaren

Annons
av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Nog för att intimhygien är viktigt, men har man inte gått för långt när man tar dammsugaren till hjälp? Det tycker i alla fall den här sjuksköterskan som berättar på Twitter om faran med den kontroversiella metoden.

Det låter helt galet, men enligt en orolig sjuksköterska på Twitter så blir det vanligare att kvinnor använder en dammsugare för att rengöra vaginan i samband med menstruation, skriver sajten IFL Science.

Annons

Syftet ska vara att snabba på sina menstrautionscykler med hjälp av det städverktyget, något som hon avråder starkt ifrån. Under namnet OdesseyT99 så skriver hon sin uppmaning på Twitter:

”Kvinnor … snälla sluta använd er dammsugare för att förkorta er menstruation. Det kommer sluta med att ni suger ut betydligt mer än bara blod. Det finns två fall av det här bara den här veckan och båda kvinnorna behövde läggas in. Sluta bara!”

Källa: Twitter

Inlägget fick stor uppmärksamhet och många gav sig in i diskussionen. Sjuksköterskan fortsätter att berätta om fenomenet:

”De använde slangen för att suga ut sin menstruation i förhoppningen om att få den att ta slut snabbare. Jag vet inte om det var Eureka, Dyson, Hoover eller något Walmart-märkte, men ja … en riktig dammsugare!”, skriver hon och lägger till en uppmaning:

”Dagens dammsugare är väldigt kraftfulla. De kan suga ut betydligt mer än bara blod! Din menstruation har ett kontinuerligt flöde som din kropp, för alla syften och ändamål, kan hantera av sig själv. En dammsugare ökar på det flödet 1 000 gånger, vilket din kropp inte klarar av – och det kan få dig att hamna i chock.”

Vid det här laget har man slutat förvånas över vad folk därute har för sig, men en varning verkar vara bra då det faktiskt inte bara är konstigt, utan farlig också!

Annons
Dela på Facebook