WOW

Drönare fångar detaljen vid vindkraftverket som får alla att häpna

Annons
av nuntium
18 november, 2019
Annons

Drönaren flyger över vindkraftverket när den plötsligt fångar upp en helt oväntad sak 200 meter över marken.

En man i Rhode Island fångade en häftig detalj när han var ute och flög med sin drönare och hans upptäckt har nu spridit sig som en löpeld på internet.

Annons

Han ville förmodligen bara filma det vackra landskapet men när han flög runt vattnet så upptäckte han en märklig detalj på det närliggande vindkraftverket.

Det var nämligen en dörr på vindkraftverket som var öppen, vilket tydde på att någon förmodligen gått igenom där nyligen. Den nyfikna mannen flög då närmare byggnaden och fick en rejäl chock.

Källa: Youtube

Mannen flög med kameran längs med byggnadens torn och märkte att något rörde sig vid toppen av vindkraftverket. Förmodligen en fågel eller något annat djur tänkte han, men där hade han helt fel.

Källa: Youtube

Det han hade sett var en man som låg och solade högst upp på toppen. Även om det ser väldigt lugnt och mysigt ut så måste man tänka på att det är 200 meter upp i luften helt utan säkerhetsräcken.

Som tur är så blev inte mannen skrämd av drönaren utan vinkade glatt till den flygande besökaren. Med största sannolikhet så jobbar han på vindkraftverket och har koll på vad han gör.

Se den otroliga videon på den solande mannen nedan:

Annons
Dela på Facebook