Berättelser

Den 15-åriga flickan brännskadades svårt i ansiktet – då ryckte kompisarna in och ordnade en privat skolbal

Annons
av nuntium
7 september, 2019
Annons

Den 15-åriga flickan brännskadades svårt i ansiktet – då ryckte kompisarna in och ordnade en privat skolbal.

Annons

15-åriga Korryn Bachner från Lombard i Illinois var på en utomhusfest med sina vänner när en pojke obetänksamt hällde en dunk bensin på elden ungdomarna satt runt. Den resulterande explosionen skadade ett stort antal ungdomar och Korryn överlevde med svåra brännskador i hela ansiktet och kan komma att behöva genomgå många operationer i framtiden.

Mamma Ellen har vårdat Korryn i hemmet och berättar att det har varit en svår tid för den 15-åriga flickan.

“Jag sköter själv Korryns dagliga vård och byten av bandage, det är tufft och smärtsamt och Korryns läkandeprocess går långsamt framåt. Hon är dock en riktig kämpe som inte bara lägger sig ner och dör” Säger mamma Ellen och tillägger att korryn har missat mycket i skolan och det sociala livet på grund av skadorna.

Givetvis är det mycket tungt för en 15-åring att drabbas av detta och Korryn valde bland annat att stanna hemma i föräldrahemmet när det var dags för skolbalen.

Då bestämde sig vännerna för att göra något överraskande för att muntra upp Korryn. Man anordnade helt enkelt en privat skolbal i hemmet åt henne. Korryn som just hade skrivits ut från sjukhuset kunde inte tro sina ögon när vännerna dök upp vid hennes hem balklädda.

Höjdpunkten var Korryns kavaljer Jonathan Ayala som Korryn hade gått med på att låta ta henne till balen innan olyckan inträffade. Nu stod han på hennes tröskel i full balmundering redo att infria sitt löfte. Jonathan hade valt att skippa den vanliga balen för att vara med och stötta Korryn och hade i hemlighet tillsammans med vännerna och Korryns föräldrar dekorerat familjens källare kvällen till ära.

Det blev en magisk kväll med vännerna för Korryn som just nu genomgår en svår tid, berättar mamma Ellen i en intervju.

“Hon var så lycklig! Vi är säkra på att det fanns ett leende under alla bandagen och det gjorde mig verkligen lyckligt i hjärtat” Säger mamma Ellen.

Korryns läkande går sakta men säkert framåt och hon har nu en lång period av läkning och återhämtning framför sig. Vi hoppas att vännernas fina gest hjälper henne i hennes dagliga kamp för återhämtning och att hon i framtiden kan gå på den vanliga skolbalen.

Annons
Dela på Facebook