LOL

Blondinen tankar lyxbil på bensinstation – otroliga tabben får miljontals att vika sig av skratt

Annons
av nuntium
27 augusti, 2020
Annons

Den här kvinnan förstår inte varför det är så svårt att tanka, tills en vänlig främling går fram och förklarar hennes pinsamma misstag.

Videon på blondinen som försöker tanka sin bil har spridit sig som en löpeld på nätet och det är lätt att förstå varför.

Annons

Ibland är det svårt att hänga med i alla nymodigheter, det kan gälla mobiltelefoner, datorer eller i det här fallet – bilmodeller. Det är helt enkelt en djungel av nya saker att hålla reda på.

Precis så här kände förmodligen kvinnan i videon, som spelades in på en bensinstation i USA. Medan en person väntade på sin tur så kunde han inte undgå att notera hur kvinnan framför honom i kön hade enorma problem. Då plockade han upp sin mobil och började filma…

Facebook

Letade i flera minuter

Mannen såg hur kvinnan framför sig letade frustrerat efter tankhålet på sin bil. Hon verkade dock inte vara medveten om vad för slags bil hon körde, en Tesla model S – som är en elbil.

Troligtvis så hade kvinnan sett att bilens batteri var lågt och av gammal vana åkt till en bensinstation för att tanka bilen. Problemet är så klart att man inte kan tanka bilen med bensin, och hennes letande roar både oss och mannen som filmar.

Efter att den frustrerade kvinnan till slut försökt trycka in bensinslangens munstycke i elbilen så väljer mannen dock att hjälpa henne. Hon inser snabbt det pinsamma i situationen och börjar skratta.

Se videon på den förvirrade kvinnan och bilen här:

Who Puts Gas in a Tesla?!?

How the hell do I put gas in this thing? #Tesla 😂🤣(Wrong Anwers Only)🤣😂

Publicerat av Funny Videos Fredag 14 december 2018

Annons
Dela på Facebook