Kändisar

Anders Bagges talar ut om nya barnbeskedet och oron inför framtida papparollen: ”Skrämmande”

av nuntium
29 januari, 2019
Annons

Anders Bagge och Johanna Lind har sedan länge längtat efter ett gemensamt barn. I podcasten Bagge med vänner, berättar Anders om oron inför den kommande papparollen.

Paret gifte sig i somras med ett storslaget bröllop. Deras egna realityserie Cirkus Bagge har sänts under hösten på TV4.

Annons

I programmet har Anders Bagge varit öppen med sin stora sorg över att han troligen aldrig kommer att kunna få några egna barn. Paret har varit öppna med att de försöker få barn och att de pratar mycket om det.

– Om man inte får det på egen hand, så finns det ju flera olika möjligheter idag, med forskning och så, sa Johanna i Cirkus Bagge i höstas.

Paret startade en podcast tillsammans i slutet på förra året där de nyligen släppte ett avsnitt om att bli föräldrar i sen ålder.

”Självklart vill vi ha barn. Vi kan erkänna att vi inte direkt skyddar oss med livväst, det har man ju inte på sig. Så det får hända när det händer, men händer det inte. Men då är det som såhär att man har tappat hoppet och när man börjar tappa hoppet, börjar man försvara sig i den grejen: ”nej jag kommer aldrig bli pappa”, så är det mycket enklare att dra ner rullgardinen för sig själv och säga att det aldrig blev så. Samtidigt hade det varit väldigt roligt”, säger Anders i podden.

Anders berättar också att han funderar hur han skulle bli som pappa, han tror att han egentligen inte skulle bli en bra pappa, vilket också grundar sig i hans rädslor som han har inför ett potentiellt föräldraskap.

– Det finns en rädsla för alla de här stadierna. Det finns den här rädslan för när den är liten. Det finns en rädsla för att ungen hela tiden kommer härmas och avslöja mig, berättar han i podden.

Berättar om sina rädslor

Han berättar också att han är rädd för vad barnet kommer råka höra honom säga.

– Sedan finns det den här gränssättningen som jag kommer vara dålig på, för sedan är det ju så att i slutändan vill jag ha en kompis, säger han.

– Jag tror du kommer vara en lekkompis, om du nu blir pappa. Men jag tror även att du kommer ha strama tyglar ändå, tröstar Johanna.

 

 

Dela på Facebook

Annons