Kärlek

7 varningssignaler: Är han otrogen?

Annons
av nuntium
30 oktober, 2017
Annons

Misstänker du att din pojkvän eller man är otrogen? Vi hjälper dig få koll på varningssignalerna som kan innebära att han träffar någon annan.

7 otrohetstecken:

Annons

1. Han håller hårt i mobilen

Om han har ett förhållande vid sidan om håller han förmodligen kontakten med henne via sms, messenger eller mail. I så fall vill han ju inte att du ska komma åt att läsa det. Följaktligen har han alltid mobilen nära sig, lämnar den aldrig ifrån sig och är hemlighetsfull när det kommer meddelanden.

2. Magkänslan säger att något är fel

Lita på ditt sjätte sinne för du har nog egentligen rätt bra koll på din kille normala liv. När något förändras i hans beteende kan det bero på att en ny kvinna upptar hans tid och tankar.

3. Han köper presenter

Har han börjat uppvakta dig på ett sätt som han inte brukar? Har han börjat hjälpa till mer hemma? Det låter ju egentligen bara positivt. Han kan ju vilja visa hur mycket han älskar dig men det kan faktiskt också bero på att han har skuldkänslor ifall han är otrogen.

4. Han blir lätt arg

Blir han sur, snäsig och till och förbannad när du ställer enkla frågor om vad han ska göra eller hur det var på festen han var på? Du kanske känner att han försvarar sig på ett konstigt sätt. Det kan vara ett tecken på att han är rädd för att du ska få reda på något som han vill hålla hemligt för dig. Om han inte har något att dölja kan han ju lugnt svara på dina frågor.

5. Ni tjafsar mer

Har han börjat klaga på saker hos dig? Startar han bråken? Om han är otrogen känner han sig nog som en dålig människa och börjar leta fel även hos dig. Låter konstigt men så fungerar en del. Kanske kan ett bråk också ge honom anledning att ge sig iväg för att träffa den andra tjejen istället.

6. Han pratar inte med dig på samma sätt

Ni kanske brukade ha långa samtal och dela era innersta tankar med varandra. Har han slutat med det kanske du bör fundera på varför. Verkar han kylig och frånvarande kanske det är för att han nu har sådana samtal med någon annan.

7. Han pratar i sömnen.

Sover han oroligt? Skruvar han på sig? Verkar han ha mardrömmar eller pratar han till och med i sömnen? Han kanske till och med säger hennes namn? Han kan känna sig så orolig och illa till mods inombords över sin otrohet och sitt dubbelliv att det märks i sömnen.

Flera av de här fenomenen kan uppstå även om din man inte är otrogen så anklaga honom inte för fort. Men det kan ju vara bra att veta om man behöver vara mer misstänksam och ta reda på vad han håller på med egentligen.

 

Annons
Dela på Facebook