7 fraser som kommer göra din man fullständigt galen och förälskad i dig

Publicerades den 11 februari, 2018

Folk blir vana vid den vanliga tanken att det bara är kvinnor som tycker om att prata om kärlek och i grunden är dem enda som använder kärleksuttryck. Det finns många fraser som kvinnor gärna vill höra från en man.

Dock finns det även flera fraser som män gärna vill höra från kvinnor och kvinnor kan använda dessa fraser för att göra en man mer romantisk, omhändertagande eller vad hon än gillar; och totalt sett förbättra relationen. Dessa fraser har mycket styrka eftersom de triggar starka känslomässiga reaktioner hos alla män. Det är värt att notera att många män är i behov av uppskattning och motivation.

1. Nyckelfrasen är att säga “Jag älskar när du gör så/säger så/etc.”

Triggern här är att understryka värdet av det han gör för dig och att det gör dig glad, nöjd och tillfredsställd. Du lägger mer värde i det han gör när du säger något varje gång han gör något värdefullt för dig. Detta kommer öka chanserna att han gör det om och om igen.

2. Eliminering av svartsjuka: “Jag är din” eller “Jag är din tjej/kvinna”

Det är verkligen ingen hemlighet att en man kan vara possessiv och besatt av lojalitet och trohet. Genom att använda denna fras triggar du hans känsla av trygghet.

3. Sätt igång det ”Starka manliga läget”

Alla män har en alfahane inom sig. Alla män älskar att få höra frasen ”När jag har dig bredvid mig så känner jag mig helt trygg” eftersom det triggar igång antika instinkter som familjeförsörjare och krigare.

4. Ego-boostande frasen: “Har den växt”

Om man använder denna fras som en fråga när man har sex får det en man att känna sig stolt över sin manliga värdighet och sexuella förmåga.

5. Erkänn hans goda form

Alla män uppskattar om deras ansträngningar på gymmet syns och värderas. För att stötta hans sportsliga ansträngning kan du fråga honom ”Har du tränat?”. Han kommer bli glad och notera din uppmärksamhet.

6. Jag älskar dig

Väldigt enkelt men önskat av alla och män är inget undantag. Det anses vanligen att bara kvinnor vill höra detta. Men män vill även veta dina känslor.

7. Sexuella attraktionstriggern

Kvinnor anses vara mer passiva när det kommer till sex; men om du säger till din man att du vill ha honom så kommer han att bli väldigt glad.

Vi vill att alla människor ska få känna kärlek. Dela därför gärna vidare denna artikel så hjälper du till att sprida kärlek.

Glöm inte heller att klicka på ”Gilla”-knappen för att få mer av våra bästa artiklar direkt i ditt nyhetsflöde.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Flickvännen berättar att hon är gravid för sin pojkvän - men sedan inser hon sitt stora misstag

Tjejen upptäckte gigantisk finne på kinden – innehållet gjorde henne svimfärdig

Dold kamera visar vad djur gör när ingen ser på – jag kan inte sluta skratta

Möt kvinnan med världens största naturliga bröst: "Vill inte ha mindre"