Klockrent

62-åriga Inge-Li får en julklapp från dottern – nu skrattar tusentals åt den snuskiga detaljen

av nuntium
25 december, 2018
Annons

Maja Mörn älskar att retas med sin mamma Inge-Li, helst ska skämten vara snuskiga då Inge-Li reagerar som starkast.

– Jag har snuskig humor och hon har inte det, därför blir det så roligt. Jag brukar skicka snuskiga bilder och videoklipp till henne och hon blir irriterad. Och så sitter jag och garvar för jag vet att hon sitter och svär nånstans, säger Maja till Expressen och skrattar.

Annons

Oftast brukar Inge-Li brista ut i svordomar eller bli generad, trots att skämten är rätt milda. Maja berättar att om sitt värsta spratt mot sin mamma hittills.

– Hon önskade sig ett fat i julklapp, men jag ville krydda det lite och irritera henne extra mycket, säger Maja till Expressen.

Maja har ägnat sig åt gjutning och hittade en form som hon förstod direkt att hennes mamma skulle hata.
Inge-Li misstänkte ingenting när hon skulle öppna paketet på julafton, hon märkte inte heller att Majas syster smygfilmade.

– Hon blev snopen och irriterad först. Senare började hon skratta, men det var irritationen jag ville åt. Livet blir roligare om man kan jävlas lite med varandra. Jag är nog en provokatör, en riktig retsticka, säger Maja.

Inge-Li blir röd i ansiktet när hon öppnar paketet, förvisso så fick hon ett fat som hon hade önskat sig, men med en snuskig detalj – en penis i betong.- Hon gömde undan den med en gång och försökte hålla god min. Sen tvingade jag henne ta fram den och visa. Det var inte bra för henne det där, hon såg smått förnedrad ut.

Det tog inte stund fören Inge-Li gav julklappen till Majas syster.

– Hon sa ”gör vad du vill med den, men inte ska den vara på mitt fat i alla fall!”. Så min lillasyster fick ärva snoppen med en gång. De sak väl ha den i bokhyllan eller något, den blir ett bra samtalsämne när de har gäster.

Dela på Facebook

Annons