Kändisar

Robinson-vinnaren Klas Beyer berättar om skadan – förd till sjukhus efter fjällolycka

av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Under en vandring i fjällen skadade sig Robinson-vinnaren Klas Beyer så svårt att han var tvungen att uppsöka sjukhus. Här är hans egna ord om olyckan.

När Robinson 2019 avgjordes i våras så stod Klas Beyer som segrare och kammade hem en halv miljon kronor i prispengar. 30-åringen blev en tittarfavorit under säsongen och han har själv berättat om hur hans liv förändrats efter programmet.

Annons

TV-profilen berättar i en intervju med Hänt om hans nya karriär, som författare av kortnoveller. Han släppte nyligen ett av sina verk i chattformat på plattformen ”Stories by Storytell”.

– Det är ett koncept som man har kört med i USA ett tag och som har blivit väldigt populärt. Det är väldigt snabbt, 2000 – 4000 tecken, säger Klas Beyer. 

Segerfesten inleds med att Klas Beyer får bada i bubbel.

Källa: TV4

Olycka under fjällvandring

I nuläget har Klas tagit en paus från skrivandet och är på en fjällvandring i Tärnaby. Tyvärr så har olyckan varit framme och han var tvungen att uppsöka sjukhus.

– Jag är på väg till sjukhuset. Jag stapplar runt här. Jag var på fjället och pajade foten på något vis. Vi får se vad det är, säger han till Hänt, och påpekar att han kan ha kört lite för hårt:

– Ibland vill själen mer än vad kroppen vill.

Fick hjälp av en främmande kvinna

Robinson-vinnaren verkar ha en del fans därute som vill hjälpa till. I samband med olyckan erbjöd en okänd kvinna att ge honom skjuts in till närmaste sjukhus för röntgen. Klas är van med olyckor och är inte särskilt orolig.

– Jag har brutit över tio ben tidigare och är inte orolig. Det löser sig på något sätt, säger Klas när Hänt når honom och försäkrar att allt går bra:

-Mycket bättre med gips i några veckor och sen är allt bra. Sånt här kan ju ta tid om en har otur, skriver Klas Beyer i ett sms.

Dela på Facebook

Annons