Kärlek

6 tecken på att han är den rätta för dig

Annons
av nuntium
3 januari, 2018
Annons

Vi tjejer letar ju ständigt efter äkta kärlek. Den där som vi har hört talas om sedan vi var små. Vi tror att vi ska möta den där prinsen och leva lyckliga i alla våra dagar.

Tyvärr är det ju inte så det fungerar. När ni har lärt känna varandra och varit ihop ett tag märker du förmodligen att ditt liv är ganska långt från den där sagan som du har drömt om. Så det är dags att analysera ditt förhållande.

Annons

Därför berättar vi om 6 tecken på att du har hittat den rätta mannen. Att han är den enda för dig. Att du har hittat din tvillingsjäl som du kan leva resten av livet med. Läs och kolla vilka som stämmer på ert förhållande:

#1

Han värdesätter dig. Han visar sin uppskattning och får dig aldrig att känna dig ensam. Du känner alltid att han behöver dig.

#2

Han stöttar dig. Ibland behöver verkligen någon vid din sida som lyfter och stärker dig för att du ska kunna fortsätta framåt. Han är den som alltid finns där för dig.

#3

Han planerar för framtiden med dig. Okej, ni delar nuet men han visar att han också vill ha en gemensam framtid med dig. Det handlar inte bara om de närmaste veckorna utan även om nästa år.

#4

Någon att luta sig emot när det blåser. Han är stark på alla plan och får dig att känna att du kan luta dig mot honom närhelst det behövs. Självklart har du förmågan att lösa dina egna problem, men han ger dig trygghet.

#5

Han får dig att känna dig speciell. Han gör sitt bästa för att alltid få dig att känna dig vacker, smart och eftertraktad. Han boostar ditt självförtroende.

#6

Han är öppen med sina känslor. Han ger dig komplimangerr och anförtror dig saker som får dig att må bra. Även inför andra är han gullig och visar att han alltid tar hand om dig.

Känner du igen din kille i ovanstående punkter? Grattis – då är det ingen tvekan om att han älskar dig och att han kan vara den rätta för dig!

Annons
Dela på Facebook