Intressant

6 pinsamma saker de flesta personer gör men vägrar erkänna

av nuntium
25 juli, 2019
Annons

Du kanske tror att du är ensam om att göra de här grejerna, men vi lovar det är du knappast. Här är 6 märkliga saker vi gör men som egentligen är helt normala.

Vi gör mycket märkliga saker när vi är ensamma och ingen kollar på. Men om de flesta personer gör de här sakerna borde vi väl inte skämmas över det?

Annons

Sajten GoodHousekeeping har delat med sig av ett antal saker som vi människor gör men sällan vill prata om. Här är 6 av de vanligaste beteendet vi har för oss, känner du igen dig?

1. Sniffar dig själv under armarna

Egentligen ganska logiskt, om något luktar vill man ju vara säker på att det inte är en själv som stinker. Däremot så ser det kanske inte så fräscht ut.

2. Bär samma kläder två dagar i rad

Om du har på dig samma tröja och byxor varje dag så är det lite uppenbart. Men många av oss har nog gjort oss skyldiga till att använda samma underkläder och strumpor flera dagar på raken.

Assorted Clothes

3. Peta tänderna med ett slumpmässigt objekt

När du fått något mellan tänderna så vill man gärna få bort det så snabbt som möjligt. Då tar man ibland det som finns närmast helt enkelt, oavsett om det är en hårnål eller en penna.

4. Kissar i duschen

Låter ofräscht, men är tydligen supervanligt. Så ohygieniskt är det förmodligen inte, eftersom du redan står och gör rent dig. Däremot känns man lite lat om man inte orkar gå två meter från duschen till toaletten och lätta på blåsan.

5. Låtsas messa när vi inte vill hälsa på någon

Klassikern. Någon flyktigt bekant som du inte vill hälsa på? Bara att hala upp mobilen och låtsas att du skriver världens seriösaste sms. Så länge personen i fråga inte börjar prata med dig så är det lugnt.

Person Holding Cellphone While Standing on Train Station

6. Kollar under sängen eller bakom duschdraperiet så ingen gömmer sig där

Det här är förmodligen filmindustrins fel, som hjärntvättat oss till att misstänka att spöken och seriemördare gömmer sig där bakom.

Om du gör några av de här sakerna så kan du vara lugn, du är definitivt inte ensam och det är helt normalt!

Dela på Facebook

Annons