5 tecken på att ditt ex fortfarande älskar dig

Publicerades den 12 februari, 2018

Alla vill ha perfekta romantiska relationer. Förr eller senare träffar vi alla en person som är fullständigt annorlunda i jämförelse med de andra. Vi blir förälskade i dem och tänker att vi äntligen funnit vår lycka. Dessvärre visar sig verkligheten ofta vara ganska grym och ingenting går enligt plan.

Det finns fall där man upptäcker att personen inte är den man vill dela resten av sitt liv med. Det är därför folk gör slut. Det finns dock även fall där de av någon anledning vill få tillbaka sina ex.

Idag har vi lite viktig information till dig. Här är en lista på tecken som visar att ditt ex fortfarande älskar dig. Så om er splittring var på hans initiativ och du vill få honom tillbaka, så kan vår artikel var användbar för dig.

1. Han försöker göra dig svartsjuk

När människor inte längre älskar sin partner så vill de ta bort dem och allt kan på något vis påminna dem om förhållandet från deras liv tillsammans. Om han fortfarande försöker fånga din uppmärksamhet och få dig att känna något, så betyder det att han fortfarande älskar dig.

2. Olika attityder mot dig varje dag

När vi accepterar att vi inte längre är en del av ett förälskat par, så försöker vi glömma allt som är förknippat med våra ex-partners. Vi låter inte våra splittringar påverka våra liv. Våra känslor stabiliserar sig och vi lugnar ner oss.

Så om du uppmärksammar att din ex-pojkvän är snäll mot dig ena dagen och nästa dag beter sig kallt och ovänligt så kan det innebära att han inte kan hantera sina känslor eller acceptera er splittring.

3. Han följer alla dina steg

Som vi redan nämnt ovan så gör personer allt för att ta bort sin gamla partner från sitt liv om de inte längre älskar dem. Så, om han fortsätter att hålla ett öga på dig och följer alla dina steg så kan det betyda att han fortfarande har romantiska känslor för dig.

4. Han kontaktar dig via SMS eller telefon hela tiden

SMS och samtal är OK för två förälskade personer. Så, om din ex-pojkvän fortfarande ringer och skickar SMS till dig så kan det betyda att han tänker på dig hela tiden och inte kan släppa taget om dig.

5. Han håller kontakten med de närmsta i ditt umgänge

Det är självklart OK om han håller kontakten med era gemensamma vänner. Men om han kommunicerar med dina föräldrar eller exempelvis dina närmsta vänner så betyder det att han fortfarande vill vara dig nära.

Se klippet här nedan:

Dela gärna denna artikel med dina vänner.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Mobbarna hånar hennes ”äckliga” ben, då lägger hon ut DESSA bilder som får alla att bli tysta!

5 tecken på att din partner är på tok för svartsjuk

14 personer som gjorde mardrömstatueringar som vi inte förstår oss på

Anna Book vann Biggest Loser 2017 – se den otroliga förvandling som gjorde henne till vinnare