Kärlek

5 saker kvinnor gör för att få uppmärksamhet

av nuntium
9 februari, 2018
Annons

Det finns många olika personlighetstyper hos oss människor och givetvis gäller det även kvinnor. Vi människor har en tendens att sortera in andra människor i olika fack.

Du har säkerligen hört uttrycken ”en fin tjej”, ”friends with benefit tjejen”, de lite ”nördiga” tjejerna, ”bokmasen”, ”uppmärksamhetsfreak” och så vidare.

Annons

Oavsett vad så får vi inte glömma bort att alla människor är lika mycket värda och alla kvinnor är vackra på sina sätt.

Om det är någonting som vi alla människor älskar så är det att få uppmärksamhet. Det är inget konstigt med det eftersom det är mänskligt att känna sig behövd.

Att få uppmärksamhet är någonting vi vill ha sedan barnsben. Vi är rätt duktiga på att lära oss hur vi kan göra för att få uppmärksamhet och många människor uppskattar att få bekräftelse.

Vissa nöjer sig med att få höra av sin man att de är vackra medan andra kvinnor vill höra det från flera andra för att de har fått den uppmärksamhet som de behöver.

Man skulle nästan kunna säga att det är som en form av bekräftelsetank. Om tanken bara är kvarts fylld så kommer vi inte känna oss bekräftade, inte heller om den är halvfull. Vi behöver fylla tanken för att kunna känna oss riktigt behövda.

Hur man fyller denna tank är dock olika från person till person. Och det är absolut inte bara kvinnor som behöver få denna typ av bekräftelse. Det behöver även männen få.

En stor anledning till varför människor inte är trogna mot varandra är för att de inte känner sig tillräckligt mycket behövda av sin partner. När de inte får den bekräftelsen som de behöver från sin partner så söker dom den på annat håll.

Det är kanske naturligt på sätt och vis, men inte okej. För att undvika detta så kan man se till att hålla sin partners bekräftelsetank fylld, och det kan man göra genom flera olika sätt.

Det finns fem olika saker som kvinnor gör för att få uppmärksamhet och i videon nedan listas dessa.

Se klippet här:

Dela på Facebook

Annons